Slash0r Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Stało się rzecz katastrofalna! Wyparował pasek forum w którym było info o najnowszych postach. Z racji tego zarządzam strajk głodowy i ogłaszam że strajk będzie trwał aż do powrotu paska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Spoko, spoko... już poinformowałem prezesa:), to na razie tyle, proszę czekać cierpliwie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Ale to moja sprawka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Ale to moja sprawka. Aha, zrozumiałem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Ale to moja sprawka. To weź to napraw, administratorze za dyche :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 To weź to napraw, administratorze za dyche :D:D Ja też Cię pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 To uszkodzenie czy celowe działanie JC ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Ja też Cię pozdrawiam. To oczywiście był żart żeby nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 spadam idę na piwo bo nie podoba mi się forum bez paska mam nadzieję że już będzie jak wrócę {administratorze za ... } Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Ale jednak może byś się DżejSi zajaknął co z tym bedzie. I ewentualnie kiedy. Już nie wnikając dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Ale to moja sprawka. Proszę oddać pasek...bo JC pójdzie na kolana i dostanie paskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Sprawa się wyjaśnia - o dobrze - bo myślałem już że ssam sobie w ustawieniach namieszałem :-) - poproszę o zwrot paska :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Oj tam, oj tam... Przecież jest tylko spadł i się powiekszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Oj tam, oj tam... Przecież jest tylko spadł i się powiekszył Trzeba by podnieść, ten upadły Pasek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 No to obracamy monitory i gotowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Oj tam, oj tam... Przecież jest tylko spadł i się powiekszył U góry było lepiej, nawet mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Trzeba by podnieść, ten upadły Pasek... Jestem za u góry lepiej :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Z tym paskiem na dole to chwyt poniżej...paska jest. Całkowicie mi się to nie podoba. To tak trochę, jakby sobie prawie całą szybę przednią w samochodzie zasłonić kartonem i próbować jeździć po mieście w godzinach szczytu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 ja też wolałem poprzednią wersję ale może JC ma jakiś ukryty cel w którym to uczynił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adinml Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Paaasek do góry, paaasek do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Ale to moja sprawka. Przenosząc to na dół pewnie miałeś nadzieję, że czytelnicy będą obczajać większą liczbę tematów???????? chyba nie... musisz się liczyć z tym, że teraz będzie mniej wątków, mniej postów w konkretnym temacie oraz liczba czytelników forum będzie malała... ale Ty jesteś szeryfem;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMYKI Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Uwolnić Pasek !!! Powołać Komisje śledczą !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 2 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Przenosząc to na dół pewnie miałeś nadzieję, że czytelnicy będą obczajać większą liczbę tematów???????? chyba nie... musisz się liczyć z tym, że teraz będzie mniej wątków, mniej postów w konkretnym temacie oraz liczba czytelników forum będzie malała... ale Ty jesteś szeryfem;) Dokładnie. Nikomu nie będzie się chciało jechać na dół, żeby sprawdzać. A ostatnio był temat jak zachęcić ludzi do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 .... ale może JC ma jakiś ukryty cel w którym to uczynił. Na pewno ożywił forum... Może też chciał,abyśmy zamiast gapić się w te tabelki,najpierw,że tak to nazwę,"przelecieli" z grubsza przez wszystkie tematy... Może kogoś któryś zainspiruję i rozpocznie nową ciekawą dyskusję? Nie wiem,czy to właściwie wyraziłem,ale tak mniej więcej widzę przyczynę przeniesienia tabelki na dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 (edytowane) Na pewno ożywił forum... Może też chciał,abyśmy zamiast gapić się w te tabelki,najpierw,że tak to nazwę,"przelecieli" z grubsza przez wszystkie tematy... Może kogoś któryś zainspiruję i rozpocznie nową ciekawą dyskusję? Nie wiem,czy to właściwie wyraziłem,ale tak mniej więcej widzę przyczynę przeniesienia tabelki na dół... Dokładnie. Jacek zastosował podobną technikę jaką stosują supermarkety..."chleb" jest na samym końcu przestrzeni handlowej, z daleka od kas... Ta droga nie wydaje się, niestety być zbyt trafna Co innego powiększenie "tabelki" - tu Jacku Strzał w dziesiątkę :) Brawo. Edytowane 2 Styczeń 2011 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi