pesto2003 Napisano 1 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2011 Witam, W najbliższy weekend tj. 08.01.2011. rozpoczynam urlop narciarski w Mayrhofen. Jadę z Wrocławia, więc trasa dojazdu przebiegać będzie autostradą w okolicach Monachium. Czy w okolicach południa mogę spodziewać się w tym rejonie korków na autostradzie. Z góry dziekuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2011 Witam, W najbliższy weekend tj. 08.01.2011. rozpoczynam urlop narciarski w Mayrhofen. Jadę z Wrocławia, więc trasa dojazdu przebiegać będzie autostradą w okolicach Monachium. Czy w okolicach południa mogę spodziewać się w tym rejonie korków na autostradzie. Z góry dziekuję za odpowiedź. W okolicach Monachium zawsze jest gęsto na autostradzie. Drugie miejsce na jakie musisz zwrócić uwagę to zjazd na Innsbruck w okolicach Rosenheim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2011 Koło południa to zdecydowanie. Zalecana godzina mijania Monachium koło 4 - 5 rano Lub wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 1 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2011 odkopałem dla ciebie ten temat: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=10572 uważam,że warto się z nim zapoznać... pzdr w Nowym ROkU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi