johnny_narciarz Napisano 18 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Mam ochotę tam wyskoczyć w lutym 2011. (...) Marku,masz wehikuł czasu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 18 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Fajne! Sorki, ale jak pisałem musiałem dziabnąć nie tam gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Wielkanocne szusowanie w Andorze Andora nie przestaje mnie zaskakiwać. W grudniu zastanawiałem się, czy wyjazd do Andory na początku kwietnia ma sens. A tu otrzymuję informację z infoski.pl, że na Wielkanoc sypnęło! :eek: Więcej przeczytacie tutaj: www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=4460 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2011 Andora nie przestaje mnie zaskakiwać. W grudniu zastanawiałem się, czy wyjazd do Andory na początku kwietnia ma sens. A tu otrzymuję informację z infoski.pl, że na Wielkanoc sypnęło! :eek: Więcej przeczytacie tutaj: www.skionline.pl/stacje/?co=newsy&id_txt=4460 Dodam tylko, że w stronę Andory można polecieć również z Biura Podróży Malta Ski - http://www.bpmaltaski.pl/%3Cfont_color=blue%3E%3Cstrong%3ENARTY_SAMOLOTEM_-_ANDORA%3C_strong%3E%3C_font%3E,k,25.html Tak więc, jeśli chodzi o ten kierunek na rynku istnieje również Konkurencja, a dla nas konsumentów - wybór To tak z myślą o przyszłorocznym Sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2011 Jest już oferta na sezon 2011/2012, czy się komuś podoba czy nie;), powertować można, a nawet trzeba:): http://www.infoski.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi