MB Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 Tyle że Watea są w Bielsku, a to chyba nie jest w okolicy Andory:D :eek: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 No Panowie, Dałem radę. Jak dzisiaj było??? Tak było! A trasy były tak przygotowane A widoki były takie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 Jacek,ale Ty drażnisz... Cuuudownie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 No to pojechałeś wszystkim po całości:), chyba te zdjęcia wyjaśniają co będzie na topie w najbliższym czasie.Dla mnie rewelka,gdyby nie zabukowane gastein na luty i marzec to pewnie obrałbym ten kierunek.Ale kwiecien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2011 Co tam w Andorze? Gitaarrrrraaaa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2011 Kurcze cały czas słońce:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Czy nasze "słońce Andory" już powróciło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Słońce Andory wróciło Czy nasze "słońce Andory" już powróciło? Z pewną dozą nieśmiałości, bo nie wiem czy to o mnie chodzi, donoszę, że wróciłem. Zarobiony jestem po kilku dniach pracy w terenie, stąd moja mniejsza aktywność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Niewątpliwie Figo celowo napisał "Słońce Andory",a nie "Słońce",żeby przypadkiem nikt nie pomyślał,że chodzi o "Słońce Peru",które też ostatnio śmigało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 No Łaskawco dobrze, że dałeś znać, bo nie wiedzielim, czy samolot zabrał tą ilość wrażeń, jakie zapewne przywozisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Tak nasze słońce..... o Ciebie chodziło. A pytałem bom ciekaw zawartości bagażu doświadczeń tak samo jak Bończa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 A pytałem bom ciekaw zawartości bagażu doświadczeń tak samo jak Bończa. Chłopaki! Za wiedzę to się płaci:rolleyes: Można wejść w posiadanie takowej wiedzy przy pomocy tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 No to już mi się znudziło tak długie siedzenie w domu i wywiało mnie ponownie do Andory, gdzie dzisiaj zaczyna się impreza pod nazwą - Polskie Dni w Andorze. Śniegu pod dostatkiem, ale temperatury iście letnie Pozdrawiam z Barcelony Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 (edytowane) No to już mi się znudziło tak długie siedzenie w domu i wywiało mnie ponownie do Andory... :mad: JC, czy Ty miałeś kiedykolwiek szlaban na narty ? Jeśli nie, to śmiem Ci zarzucić, że tak na pradwę nie wiesz na czym "prawdziwe narciarstwo" polega;). Miłego nartowania:) i koniecznie nie rób żadnej relacji . Edytowane 4 Kwiecień 2011 przez ravick97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 :mad: JC, czy Ty miałeś kiedykolwiek szlaban na narty ? Jeśli nie, to śmiem Ci zarzucić, że tak na prawe nie wiesz na czym "prawdziwe narciarstwo" polega;). Miłego nartowania:) i koniecznie nie rób żadnej relacji . No, ja dziękuję za takie nartowanie w wykonaniu JC:rolleyes:. Miałem okazję to obserwować na żywo. Narty to służą do przemieszczania się po stoku z kamerą i aparatem, teraz było fanie bo ciepło, a jak mróz:eek:, wiatr...:eek: Nie ma czego zazdrościć, a współczuć i owszem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 No, ja dziękuję za takie nartowanie w wykonaniu JC:rolleyes:. Miałem okazję to obserwować na żywo. Narty to służą do przemieszczania się po stoku z kamerą i aparatem, teraz było fanie bo ciepło, a jak mróz:eek:, wiatr...:eek: Nie ma czego zazdrościć, a współczuć i owszem:cool: Nareszcie ktoś mnie rozumie Jutro od rana do roboty i to w upale:D Pozdrowienia z Soldeu w Andorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Nareszcie ktoś mnie rozumie Jutro od rana do roboty i to w upale:D Pozdrowienia z Soldeu w Andorze Jak Ci współczuję... Tak mi Cię żal,że mógłbym Cię zastąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Ja go całkiem rozumiem. Jestem w podobnej sytuacji, temperatury dobijają wszystkich. Czy to Alpy, czy Pireneje wszędzie ciepło. Chyba rzeczywiście ocieplenie klimatu robi swoje. Ale, przetrwamy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 Już niedługo zacznie się sezon http://www.elcolorado.cl/?page_id=10 :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Witam z Andory Pierwszy dzień za mną Warunki wiosenne. Rano sztruks zmrozony, szybki - rewelacja. Pózniej bardziej miękko. Wiedząc co się szykuje zabralem ze sobą all mountainy i to był strzał w dziesiątkę. Jeździ się rewelacyjnie Pogoda żyleta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 (edytowane) Ale jesteś wylewny:D Zaraz będzie wojna że jak zwykły użytkownik pisze to musibyć min. 5 znaków, a admin może nie napisać nic Edytowane 5 Kwiecień 2011 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 (edytowane) Już niedługo zacznie się sezon http://www.elcolorado.cl/?page_id=10 :D:D …………………….. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Ale jesteś wylewny:D Nie będę czytał takich długich elaboratów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 No ładne fotki były na FB, ale zniknęły? Tajny ten wyjazd, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Ale jesteś wylewny:D Zaraz będzie wojna że jak zwykły użytkownik pisze to musibyć min. 5 znaków, a admin może nie napisać nic Piszę z IPhona i zle mi się kliknęło a Wy juz jedziecie po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi