Tomi. Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 Witam wszystkich mam do was taki pytanie. Wiem, że o bieliźnie termoaktywnej już parę wątków było, jednak przyznam się szczerze, że nigdy chyba nikt nie zaproponował ani nie poruszył tematu tej bielizny " Under Armour " Gdzie niegdzie od znajomych już słyszałem, że bielizna ta jest na prawdę dobra ale jeszcze mało znana u nas w Polsce, nawet ost. na stoku widział paru ludzi. Już jakiś czas szukam materiałów na jej temat itd. A dzisiaj nagle trafiłem na sklep w Krakowie który ją sprzedaje i przede wszystkim mają chyba całą rozmiarówkę. Zastanawiam się nad tymi modelami, ale poza lekką różnicą materiałową i oczywiście cenową nie widzę większej różnicy. http://www.termoaktywne.net.pl/product-pol-6969-Under-Armour-ColdGear-Compression-Fusion-Mock-Black-Men%60s.html ku tej bardziej bym się skłaniał, chociażby za względu na cenę. http://www.termoaktywne.net.pl/product-pol-6945-Under-Armour-Metal-ColdGear-Compression-Mock-Black-Men%60s.html to jest drugi model, droższy i z innego materiału. Jeżeli macie jakieś informacje na temat tej firmy i bielizny, byłbym wdzięczny za cenne rady Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 cześć Wujek dawno sie tu nie oddzywales...no na fb częsciej:D ja kupilem sobie koszulinkę taką jak masz w 1 linku tylko w innych kolorach i powiem Ci ze jest ok w porownaniu do odlo sprawują się prawie identycznie:) ta z under-a mniej pachnie potem po całym dniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 O widzisz Bugi, właśnie takiej odpowiedź chciałem usłyszeć Bo też chciałem kupić odlo, ale nie mogę dostać takiego kompletu jak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 bielizna wygląda na całkiem fajną , ale taki tekst : "- UPF 30 + chroni skórę przed szkodliwym promieniowaniem ultrafioletowym, hamując przedwczesne starzenie się skóry" to już jest wg mnie bełkot marketingowy .Po co oni piszą takie bzdury:confused: . Nie lubię jak ktoś traktuje mnie jak idiotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 Generalnie droga, widziałem w sklepie, fajna ale organoleptycznie ( na dotyk i wygląd) to tyle bym za nią nie dał. Myślę, ze cena w dużej mierze wynika z tego, ze sprzedawca pozycjonuje ją na towar luksusowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 Mihumor wiem, że z cenami to różnie bywa. Ale generalnie w Krakowie to tyle samo trzeba dać też i za Odlo z seri evolution worm, no może z 10 zł jest odlo tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 A jak ta z linka ma się z ciepłotą to najcieplejszego Odlo? To jest też taka "grubsza" (cieplejsza) bielizna? Jeśli tak to ok, bo cieplejsza bielizna troszkę już kosztuje. Ja widziałem w GK tą bieliznę z sklepiku z Okleyem, Burtonem i kaskami Reda itp, te koszulki, które tam widziałem na grubą bieliznę nie wyglądały a ceny miały spore. Ale cóż, jak zauważyłeś Kraków tani nie jest:D:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 No niestety w Krakowie jest jak jest z cenami. Chociaż ost. zauważam, że mamy naprawdę spory wybór sklepów jeżeli chodzi o sprzęt zimowy. I nie chodzi mi tutaj o sklepy na zakopiance A co do grubości, właśnie sam jutro będę na to patrzeć jak wygląda. Natomiast Bugi może się wypowiedzieć bo on ma i Odlo i UA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 1 godzinę temu, pogomarko napisał: W 11teamsports mają sporo odzieży termicznej, w tym Under Armour. Lepiej jest kupić przez internet niż stacjonarnie w dużych miastach, ponieważ wtedy się nie przepłaca Diamentowa łopata za odkopanie 9-letniego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 bieliznę lubię z x-bionic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 10 minut temu, Jeeb napisał: bieliznę lubię z x-bionic Ja z pralki, świeżo pachnącą, zwłaszcza po 9 latach nie używania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 23 minuty temu, Kubis napisał: po 9 latach nie używania. najwyższy czas aby znowu pojechać na narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi