bartekkita Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 ufffffffffff :eek: ja nie rozumiem...to nagroda ma byc opinia? ale co napisanie jej ?? mam mase plakietek, ze schronisk, z miejsc w których byłam, z zespołami:) moze plakietka do przypiecia zwyczajnie, albo smycz..na klucze rzecz jasna chodziło mi, że nagrody powinny obejmować przede wszystkim, wypowiedzi w tej kategorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galdon Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 wystarczy dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarjak Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Forum fajne jest. Napisałem to chyba już kilka razy. Zdarzało mi się pisać na forum, gdzie moja wiedza o poruszanych tam tematach jest faktycznie duża. Nie chwale się, było to poprostu forum osób pracujących w moim zawodzie. Jednak nawet przez moment nie miałem takiej frajdy, jak czytanie i pisanie postów tutaj. Nie wiele wiem o narciarstwie, ale praktycznie 90% mojej wiedzy pochodzi z tego forum i internetu (narty.pl, skiforum.pl, skimag.pl itp.). Ale najfajnie jest tutaj. I chociaż zdarzało się, że dostawałem cierpkie uwagi, to wcale się nie obrażam. Nie wiem, jak jest z tym usuwaniem tematów, wymądrzaniem się niektórych, ale mi to wcale nie przeszkadza, bo zawsze dostałem odpowiedzi na zadane pytania. Nie mam też nic przeciwko osobą z BB. Bardzo podoba mi się to miasto i chociaż bywam tam tylko przejazdem, jak jadę narcić do Szczyrku, to nie miałbym nic przeciwko, żeby poznać osoby z BB. Może kiedyś. A mój post jest przykładem, że każdy może sobie pisać co mu ślina na język przyniesie. Nic mądrego, nic odkrywczego, ale chciałem i napisałem. Niech inni krytykują, albo nie. Wszystkich pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi