JC Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Sprzedam narty Fischer RC4 Worldcup SC PRO sezon 10/11 - długość 165 cm Zapakowane w folii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Jacek a cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratPit Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Jacek a cena? Misiek, gentlemani nie rozmawiają o pieniądzach ;D brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Witam Serdecznie i mam pytanie ,czy na 155 dł.także mogę u Ciebie nabyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Jacek a cena? Popatrz ważne informacje wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Popatrz ważne informacje wyżej Popatrz, z którego dnia ten post pewnie w ten dzień nie było informacji na głównej stronie forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Popatrz, z którego dnia ten post pewnie w ten dzień nie było informacji na głównej stronie forum. Niezła wtopa :eek::D:D:D:D: ale przynajmniej JC ma podbity temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 (edytowane) Ale ze mnie b....n a z Was bystrzaki no cóż faktycznie wtopa .A - tak się zaczytałem o tych nartach , że nie zauważyłem daty posta -za głupotę trzeba oberwać i już ,przyznaję się . A.. to znaczy że już nie aktualne ??? Edytowane 4 Luty 2011 przez JG77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi