pioceg Napisano 25 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2010 Witam Wszystkich! Zwracam się z prośbą o pomoc w doborze nart, z którymi mam kontakt od dawna. Lecz jak dotąd, były to narty używane, z racji ciągłych zmian wzrostu i wagi 1. Płeć - M 2. Wiek - 19 3. Waga - 70 4. Wzrost - 174 5. Na nartach jeżdżę od 15 sezonów, ( z reguły 14 dni w sezonie, bywa więcej) 6. Moje umiejętności określam na 7 z lekkim minusem 7. Moje buty to Nordica T5.1 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - narty które posiadam to Kazama winterhigh, lecz ostatnio jeździłem na Rossignol Power Viper 9. Preferuję styl jazdy - krótkim skrętem, rekreacyjną z zacięciem sportowym , po przygotowanych stokach, dość szybka 10. Upatrzyłem sobie narty - jak na razie nic jeszcze nie znalazłem, gdyż nie mam czasu wybrać się do sklepu a i tak z doświadczenia wiem, że sprzedawcy często nie do końca znają się na sprzęcie. 11. Mój budżet na narty to około - do 1500zł na same narty, chyba że za nie wiele więcej będzie coś na prawdę warte uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2010 dynastar contact 10, 11 4x4 lub groovy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2010 Jeśli jeździłes krótkim skrętem na Viperach to na Dynastarach Groovach pojedziesz go dużo łatwiej i te narty w długości 160 moge ci polecić. Może jeszcze Fischer Progressor 8+, 9+ albo Elan Speedwave 12 i 14 - coś do 1500 zl znajdziesz nowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioceg Napisano 26 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2010 Bardzo dziękuje za pomoc teraz już wiem miej więcej jakich nart szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi