kajeran Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Witam, czy jest ktoś na forum, kto jest posiadaczem nart Fischer Worldcup GS i SL z sezonu 09/10 lub 10/11 ? Jeżeli tak to chciałbym się dowiedzieć jakie taliowanie posiadają te narty ( w szczególności gs-y). Jako że poducent nie podaje taliowania, prosiłbym o zmierzenie, bardzo mi na tym zależy. Bedę bardzo wdzięczny za odpowiedz. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Witam, czy jest ktoś na forum, kto jest posiadaczem nart Fischer Worldcup GS i SL z sezonu 09/10 lub 10/11 ? Jeżeli tak to chciałbym się dowiedzieć jakie taliowanie posiadają te narty ( w szczególności gs-y). Jako że poducent nie podaje taliowania, prosiłbym o zmierzenie, bardzo mi na tym zależy. Bedę bardzo wdzięczny za odpowiedz. Pzdr Ja mam. Ale dlaczego piszesz, że producent nie podaje taliowania? Proszę tu masz wymiary: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=3105&id_modelu=4278 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Tylko kolega pyta chyba o narty serwisowe (GS i SL), a tego tam nie widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Tylko kolega pyta chyba o narty serwisowe (GS i SL), a tego tam nie widać Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi