JC Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Chciałbym Was poinformować, że w dziale pogoda przygotowaliśmy możliwość wstawiania Waszych opinii na temat warunków narciarskich w ośrodkach. Teraz każdy forumowicz może wejść na stronę z pogodą w ośrodku i opisać jakie warunki narciarskie zastał na stoku. Jest możliwość wybrania warunków narciarskich, rodzaju śniegu oraz wstawienia krótkiej opinii. Myślę, że będzie to ciekawa konfrontacja z informacjami podawanymi przez właścicieli wyciągów, a także duża pomoc dla innych narciarzy wybierających się na narty! Liczę na obiektywne i merytoryczne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Myślę, że będzie to ciekawa konfrontacja z informacjami podawanymi przez właścicieli wyciągów, a także duża pomoc dla innych narciarzy wybierających się na narty! Liczę na obiektywne i merytoryczne opinie Z czasem może to zacząć działać w 2 strony, czyli będzie to dyscyplinować właścicieli ośrodków do podawania rzetelnych informacji zgodnych ze stanem faktycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Już ja to skoryguję... Choć może lepiej nie,bo znów będę posądzany o psucie opinii Naszy stokom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Już ja to skoryguję... Choć może lepiej nie,bo znów będę posądzany o psucie opinii Naszy stokom... Psuj,psuj Johny do woli. Pomówieniami się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Psuj,psuj Johny do woli. Pomówieniami się nie przejmuj. No to kamień z serca,dzięki za wsparcie! Zaczynamy po świętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Tatry i Podhale. Sugeruje połączyć te regiony lub prawidłowo umiejscowić w nich stacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 (edytowane) Już ja to skoryguję... Choć może lepiej nie,bo znów będę posądzany o psucie opinii Naszy stokom... johnny! O to chodzi żebyś psuł opinię. Może któryś z właścicieli wyciągów zobaczy nasze forum i dowie się co powinien zmienić. To jest dobra droga, trzeba tylko mieć nadzieję, że w/w zaglądają na skionline. Jeśli mam być szczery to wszystkie odnośniki "Pogoda" (np. ten na stronie głównej w lewym panelu )powinny być zamienione na "Pogoda i warunki narciarskie", bo troszkę ciężko do tego trafić przy takiej ilości treści na skionline. I dla tych którzy nie znają rodzajów śniegu: http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Anieg#Rodzaje_pokrywy_.C5.9Bnie.C5.BCnej_z_punktu_widzenia_turysty_i_narciarza Edytowane 23 Grudzień 2010 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 (edytowane) johnny! O to chodzi żebyś psuł opinię. Może któryś z właścicieli wyciągów zobaczy nasze forum i dowie się co powinien zmienić... Np. nie wpuszczać narciarzy z naklejką skionline.pl... ,bądź zatrudnić panów,którzy w dosadny/zdecydowany sposób zmienią mój pogląd na temat warunków narciarskich. :eek: A może,jak było kiedyś w którymś filmie,gdzie gość udawał kontrolera restauracji... ,dadzą karnet gratis,bylem pochwalił. Edytowane 23 Grudzień 2010 przez johnny_narciarz ważny dodatek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Sugeruje połączyć te regiony lub prawidłowo umiejscowić w nich stacje. Ano właśnie! Co prawda np. z Poronina nawet Tatry widać, a zaklasyfikowanie Poronina do Tatr z pewnością cieszy Poronin, bo ten zyskuje na prestiżu ... ale to bez sensu kompletnie ) Z wymienianych tam ośrodków tylko Nosal i Kasprowy są w Tatrach - reszta to Podhale! Wcześniej tam nie zaglądałem, ale to jest za dobry portal, żeby tak zostało - trzeba by to zmienić koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Bardzo podobny problem to PODBESKIDZIE. Termin powszechnie używany w mediach i nie tylko. Nie istnieje taki region geograficznie. Ale nazwa przyjęła się nie tylko w mowie potocznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Ano właśnie! Co prawda np. z Poronina nawet Tatry widać, a zaklasyfikowanie Poronina do Tatr z pewnością cieszy Poronin, bo ten zyskuje na prestiżu ... ale to bez sensu kompletnie ) Z wymienianych tam ośrodków tylko Nosal i Kasprowy są w Tatrach - reszta to Podhale! Wcześniej tam nie zaglądałem, ale to jest za dobry portal, żeby tak zostało - trzeba by to zmienić koniecznie Zmiany dokonane. Ale tak do końca nie wiem, czy najlepszym rozwiązaniem nie będzie zrobienie regionu Tatry i Podhale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Zmiany dokonane. Ale tak do końca nie wiem, czy najlepszym rozwiązaniem nie będzie zrobienie regionu Tatry i Podhale. Jacku nie widzę Świętokrzyskiego i Centralnej Polski (Kamieńsk). Dobrze widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruski Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Gorce Kluszkowce i Długa Polana są w Gorcach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Kluszkowce i Długa Polana są w Gorcach. To mała rewolucja następuje. Ale OK. Kluszkowce powędrowały w Gorce, ale Długa Polane została na Podhalu, bo przypisana jest do Nowego Targu, a to stara stolica Podhala. Choć zgadzam się, że gdyby być baaardzo dokładnym, to stok jest już w Gorcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 To ja , tak aby było na temat warunków na stokach a nie gdzie są te stoki to powiem tak. Byłem wczoraj w Białce na Kotelnicy. Nie podam regionu, bo to nie na temat. Ale piszą oni, że warunki super, w skali 1-6 to 5. Ale przyjeżdżam i od rana sam lód. I zastanawiam się, gdzie są te bardzo dobre warunki????? Jak piszą na stronie Śniezicy, że jest super, to wiem, że będą dziury w lodzie, muldy itp. Ale żeby na Kotelnicy takie rzeczy miały miejsce. Dosc oszustw oto moje haslo.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi