JC Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Jakie jest Wasze zdanie na temat zachowania Bode Millera, który nie przyszedł na spotkanie z młodymi alpejczykami, bo zaspał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 pytanie należy skierować do ski-teamu, czy mówi oficjalnie prawdę i chowa się za parasolem pr, niszcząc tym samym wizerunek Bode nieprzewidywalnego człowieka "Oficjalnie Miller nie pojawił się dlatego, że sponsorem narciarza jest miasto Solden. - Austriacy nie wyrazili zgody, by zawodnik użyczył wizerunku w Zakopanem." źródło:http://www.sport.pl/zimowe/1,64996,8854280,Bode_Miller_mocno_spi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 pytanie należy skierować do ski-teamu, czy mówi oficjalnie prawdę i chowa się za parasolem pr, niszcząc tym samym wizerunek Bode nieprzewidywalnego człowieka "Oficjalnie Miller nie pojawił się dlatego, że sponsorem narciarza jest miasto Solden. - Austriacy nie wyrazili zgody, by zawodnik użyczył wizerunku w Zakopanem." źródło:http://www.sport.pl/zimowe/1,64996,8854280,Bode_Miller_mocno_spi.html Trochę to grubymi nićmi szyte, bo Bode nie przyjechał promować Zakopane, tylko do Zakopanego, a to różnica. Po drugie Solden mocno reklamuje się w Polsce i zależy tej miejscowości na promocji w Polsce, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 E tam. A może chłop okowity miejscowej poprobowoł. Znam takich co dwa dni spali po degustacji i nie byli wstanie ruszyć w miasto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 A moze jet lag po prostu. Moze prosto z USA nie przylecial. Roznie bywa, szczegolnie przy tej pogodzie z lotami. Opoznienia, szczegolnie ze lot z przesiadkami etc. Od razu wszystkiego na wode i ignorancje bym nie zwalal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 A moze jet lag po prostu. Z Włoch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzydka_betty Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Od paru tygodni PŚ jest w Europie, do zmiany czasu zawodnicy raczej sie przyzwyczaili. Zwykłe "wdupiemanie". Szkoda dzieciaków czekających na stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Jakie jest Wasze zdanie na temat zachowania Bode Millera, który nie przyszedł na spotkanie z młodymi alpejczykami, bo zaspał? Ogólnie odnoszę wrażenie, że Bode Miller ma wszystko w dupie od 3 sezonów... Nie jest nawet zainteresowany kumplowaniem się z zawodnikami startującymi w pucharze świata - takie moje wnioski, a ślędzę PŚ od kilku dobrych lat... od 3 sezonów Bode ma problem z psychą patrząc na jego przejazdy... Dalej po przejeździe czołówki, czekam oglądając mniej znanych zawodników na przejazd amerykańskiego asa... dalej uważam go za zajebistego alpejczyka i wydaje mi się, że na MŚ jeszcze o sobie przypomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Ogólnie odnoszę wrażenie, że Bode Miller ma wszystko w dupie od 3 sezonów... od 3 sezonów Bode ma problem z psychą patrząc na jego przejazdy... no ale na ostatniej olimpiadzie postarał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Lekka żenada i niesmak niestety jak dla mnie. Szkoda bo cenię tego sportowca. W kit z Solden nie wierzę, w ten sposób to by nie mógł nigdzie jeździć, nawet na wczasy do Złotych Piaskow czy Juraty bo tak samo konkurencyjne do Solden są jak Zakopane. Jak mówił klasyk "Pić to trzeba umieć":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 no ale na ostatniej olimpiadzie postarał się Pewnie i na to czekałem, dlatego napisałem, że na mś coś pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Z Włoch? Roznie bywa Doszukujecie sie drugiego dna zamiast sie cieszyc ze Bode byl, ze stapal po polskiej ziemi. Najwidoczniej wieczorem zrobil inspekcje stoku, stwierdzil ze za trudny i nie bedzie sie kompromitowal przed narciarska mlodzieza polska:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 a tak swoją drogą, skoro żadnego zdjęcia Bode z imprezy w Zakopanem ani w fukcie ani w sucker-expresie, to zaczynam się zastanawiać, czy on w ogóle w Polsce się pojawił:eek: w końcu nasi dziennikarze niejedną już rzecz widzieli i słyszeli, której nikt inny poza nimi ... także jak na razie, ja wstrzymuje się z oceną zachowania Miller'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 a tak swoją drogą, skoro żadnego zdjęcia Bode z imprezy w Zakopanem ani w fukcie ani w sucker-expresie, to zaczynam się zastanawiać, czy on w ogóle w Polsce się pojawił:eek: w końcu nasi dziennikarze niejedną już rzecz widzieli i słyszeli, której nikt inny poza nimi ... także jak na razie, ja wstrzymuje się z oceną zachowania Miller'a Na bank fachowcy dziennikarze nie odpuściliby sobie gdyby Bodek flaszkę kupował lub gdzieś dawał w szyje, może chłop się nie zjawił tylko organizatorzy kitują żeby podnieść wartość swojej imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Na bank fachowcy dziennikarze nie odpuściliby sobie gdyby Bodek flaszkę kupował lub gdzieś dawał w szyje, może chłop się nie zjawił tylko organizatorzy kitują żeby podnieść wartość swojej imprezy To by musiał JC napisać, bo to on mi wczoraj opowiadał, w każdym razie i organizatorzy i samo miasto ma to w dupie że takie gwiazdy zawitały do Zakopanego i nikt nie wpadł na pomysł żeby w ten sposób wypromować miasto czy sam ośrodek narciarski. Widać ten skrawek ziemi nie wymaga jakichkolwiek zabiegów reklamowych:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 górale mu za mocną herbatę zrobili....nie ma chłop mocnego łba to niech do polski nie przyjeżdza:D...platini coś może powiedzieć na ten temat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Na moje czucie Bode w ogóle nie było w Polsce. O 8.45 we wtorek organizator na Harendzie informował, że "czekają na przylot". Tak więc nie wieszajmy psów na nim, bo za samą chęć przyjazdu do Polski ja bije mu brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Na moje czucie Bode w ogóle nie było w Polsce. O 8.45 we wtorek organizator na Harendzie informował, że "czekają na przylot". Tak więc nie wieszajmy psów na nim, bo za samą chęć przyjazdu do Polski ja bije mu brawo. I tej wersji sie trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 O Bode Millerze, którego nie było! O Bode Millerze, którego nie było! http://www.skionline.pl/sport/?co=newsy&id_txt=4003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 O Bode Millerze, którego nie było! http://www.skionline.pl/sport/?co=newsy&id_txt=4003 no i chłopak dostał po uszach zupełnie niesłusznie:rolleyes: dziwny to organizator , który nie wie kto mu z zaproszonych gości przyjechał na imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 Kilka najnowszych zdjęć Bode Millera: http://www.skionline.pl/galerie/?dzial=&co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=718&g_numer_zdj=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 I moja teoria też w łeb wzięła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 O Bode Millerze, którego nie było! http://www.skionline.pl/sport/?co=newsy&id_txt=4003 Ale jaja :eek: A nieźle się zdziwiłam, jak usłyszałam we wtorek rano, że on w Polsce jest o_O W pewnej stacji TV miał z nim być wywiad na żywo ale musiałam wyjść z domu, a potem jakoś o tym zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2010 Kilka najnowszych zdjęć Bode Millera: http://www.skionline.pl/galerie/?dzial=&co=&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=718&g_numer_zdj=1 piękne ujęcia, a miałbym pytanko.. czy dałoby się zdjęcie nr 13 podesłać na mail np? tapeta na kompa idealna.. mam nadzieje że to nie problem:) co do tematu Millera w PL.. po prostu "brawa" dla organizatorów:) za brak organizacji.. i jeszcze kłamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Sam fotografuje prawie zawodowo, wiec potrafię rozpoznać dobre foty.. Te są doskonałe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi