bratPit Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 (edytowane) Witajcie, poszukuję nart używanych K2 Hellfire w rozmiarze 160-164cm lub K2 Moto Comp ; z racji trudności w dostępności tych model rozważam inne - poniższe ale wówczas przed zakupem musiałbym je chwilę potestować na stoku [lub pożyczyć z wypożyczalni] (kwestia miejsca do dogadania ale np w okresie sylwestrowo-noworocznym będę w rejonie Białki Tatrz.) Fisher Progressor 9+ Salomon Equipe 24H Elan Waveflex 12 zależy mi na ładnym stanie nart - więc cena do uzgodnienia, w razie potrzeby proszę o informacje na priv lub kom (w profilu). dziękuję, brat Edytowane 20 Grudzień 2010 przez bratPit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 Elan-ów Waveflex (prędzej znajdziesz Speedwave czyli modele z poprzednich lat) to powinieneś szukać 12/14 aby były porównywalne z Fischerem i Salomonem; 10tka to już narta dosyć mięka i dużo niższy model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 elan waveflex slx 165 cm??? w dobrym stanie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 elan waveflex slx 165 cm??? w dobrym stanie mam Ale czy w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 hmmmm.... 700 zł??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 A jest w dziale giełda? Jak nie to podeślij fotki na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratPit Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 elan waveflex slx 165 cm??? w dobrym stanie mam dzięki ale to slalomka, a ja typowej slalomki nie chcę, nie odpowiada mi taka narta, szukam czegoś o większym promieniu skrętu, najlepiej aby przy ok 164cm miała R w okolicach 14m, brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 (edytowane) Rozumiem. fotki rzuce jutro ok? bo dzisiaj już nie mam siły biegać z aparatem tylko dajcie maile to będzie łatwiej Edytowane 20 Grudzień 2010 przez Bańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 Rozumiem. fotki rzuce jutro ok? bo dzisiaj już nie mam siły biegać z aparatem tylko dajcie maile to będzie łatwiej Wrzuć tutaj może trafi się inny chętny jakby kolegą nie podeszły pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 21 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2010 a więc to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratPit Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 ogłoszenie jednego z userów tutaj podsunęło mi pewną myśl, zobaczyłem na popularny portal aukcyjny i ... http://allegro.pl/kastle-mx-70-sezon-2010-nowe-2700-zl-rarytas-i1367896560.html co sądzicie o tej firmie (Kastle), tych konkretnych nartach i samej aukcji (stan?), poza tym kupowanie nart na których nie jeździłem to ryzyko... (chociaż z drugiej strony ludzie tu na forum pisali parę razy, że tak właśnie kupili na podstawie katalogu i opisów i są zadowoleni) jak sądzicie? dzięki, brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 24 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 Ja bym tym sobie głowy nie zawracał. Co prawda narty z tej firmy to były moje pierwsze dorosłe deski więc jakiś tam sentyment jest ale ten model to chyba jest dosyc niski i slaby, trudno nawet test tego jakiś znaleść. Ja każde narty, ktore kupowałem to wyłącznie np. lektury testów i opinii, zawsze byłem zadowolony i każda narta była trafiona i prawdę powiedziawszy zgodna z czytanymi opisami, nie było zaskoczenia - no chyba,że na plus. Co więcej, narty, ktore sobie próbowałem a było tego sporo, także w mojej opini gdzieś tam się zamykały w opisach i testach. Głównie jest to kwestia dotarcia do różnych opisów i sprawdzenia na ile się pokrywają i czy przypadkiem nie są całkowicie sprzeczne bo i tak bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek49 Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Witajcie, poszukuję nart używanych K2 Hellfire w rozmiarze 160-164cm lub K2 Moto Comp ; z racji trudności w dostępności tych model rozważam inne - poniższe ale wówczas przed zakupem musiałbym je chwilę potestować na stoku [lub pożyczyć z wypożyczalni] (kwestia miejsca do dogadania ale np w okresie sylwestrowo-noworocznym będę w rejonie Białki Tatrz.) Fisher Progressor 9+ Salomon Equipe 24H Elan Waveflex 12 zależy mi na ładnym stanie nart - więc cena do uzgodnienia, w razie potrzeby proszę o informacje na priv lub kom (w profilu). dziękuję, brat Nie wiem czy aktualne, mam K2 167cm model 09/10 kilka razy na śnieg http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2924&id_modelu=4085 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratPit Napisano 7 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Nie wiem czy aktualne, mam K2 167cm model 09/10 kilka razy na śnieg http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2924&id_modelu=4085 dzięki za info ale już kupiłem Salomony Race 24Hours brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TRAWERS_SKI Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Proszę O Wyjaśnienia !!!!! BARDZO MNIE CIEKAWI DLACZEGO .... PROSZE O WYJAŚNIENIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi