Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

K2 Hellfire lub inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

poszukuję nart używanych K2 Hellfire w rozmiarze 160-164cm lub K2 Moto Comp ;

z racji trudności w dostępności tych model rozważam inne - poniższe ale wówczas przed zakupem musiałbym je chwilę potestować na stoku [lub pożyczyć z wypożyczalni] (kwestia miejsca do dogadania ale np w okresie sylwestrowo-noworocznym będę w rejonie Białki Tatrz.)

Fisher Progressor 9+

Salomon Equipe 24H

Elan Waveflex 12

zależy mi na ładnym stanie nart - więc cena do uzgodnienia,

w razie potrzeby proszę o informacje na priv lub kom (w profilu).

dziękuję,

brat

Edytowane przez bratPit

ogłoszenie jednego z userów tutaj podsunęło mi pewną myśl,

zobaczyłem na popularny portal aukcyjny i ...

http://allegro.pl/kastle-mx-70-sezon-2010-nowe-2700-zl-rarytas-i1367896560.html

co sądzicie o tej firmie (Kastle), tych konkretnych nartach i samej aukcji (stan?), poza tym kupowanie nart na których nie jeździłem to ryzyko... (chociaż z drugiej strony ludzie tu na forum pisali parę razy, że tak właśnie kupili na podstawie katalogu i opisów i są zadowoleni)

jak sądzicie?

dzięki,

brat

Ja bym tym sobie głowy nie zawracał. Co prawda narty z tej firmy to były moje pierwsze dorosłe deski więc jakiś tam sentyment jest ale ten model to chyba jest dosyc niski i slaby, trudno nawet test tego jakiś znaleść. Ja każde narty, ktore kupowałem to wyłącznie np. lektury testów i opinii, zawsze byłem zadowolony i każda narta była trafiona i prawdę powiedziawszy zgodna z czytanymi opisami, nie było zaskoczenia - no chyba,że na plus. Co więcej, narty, ktore sobie próbowałem a było tego sporo, także w mojej opini gdzieś tam się zamykały w opisach i testach. Głównie jest to kwestia dotarcia do różnych opisów i sprawdzenia na ile się pokrywają i czy przypadkiem nie są całkowicie sprzeczne bo i tak bywa.

• 1 month later...
Witajcie,

poszukuję nart używanych K2 Hellfire w rozmiarze 160-164cm lub K2 Moto Comp ;

z racji trudności w dostępności tych model rozważam inne - poniższe ale wówczas przed zakupem musiałbym je chwilę potestować na stoku [lub pożyczyć z wypożyczalni] (kwestia miejsca do dogadania ale np w okresie sylwestrowo-noworocznym będę w rejonie Białki Tatrz.)

Fisher Progressor 9+

Salomon Equipe 24H

Elan Waveflex 12

zależy mi na ładnym stanie nart - więc cena do uzgodnienia,

w razie potrzeby proszę o informacje na priv lub kom (w profilu).

dziękuję,

brat

Nie wiem czy aktualne, mam K2 167cm model 09/10 kilka razy na śnieg

http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2924&id_modelu=4085