Picu Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 Jak w temacie. Nie musi być nie super, może być schronisko w którym ludzie śpią sobie jeden na drugim. Potrzebuję na zabój numerów telefonów. Może też być gdzieś w okolicy, np. w Murzasichle. Trochę sobie późno przypomnieliśmy z kuplami (planujemy wyjazd 27-29 grudnia ), ale liczymy na to że jeszcze jakaś dziupla w puszczy się uchowała. Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 Jak w temacie. Nie musi być nie super, może być schronisko w którym ludzie śpią sobie jeden na drugim. Potrzebuję na zabój numerów telefonów. Może też być gdzieś w okolicy, np. w Murzasichle. Trochę sobie późno przypomnieliśmy z kuplami (planujemy wyjazd 27-29 grudnia ), ale liczymy na to że jeszcze jakaś dziupla w puszczy się uchowała. Dzięki z góry A musi być zakopane czy okolice Tatr? Bo ja jak zawsze polecam sprawdzonych słowako-polakow: www.pensionvasko.sk Ceny ze strony mocno negocjowalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Dobra jakoś sobie poradziłem, okazało się, że w jednym pensjonacie z Zakopanem było pełno wolnych miejsc, tylko on się znajduje nieco na uboczu i dlatego nie mogłem go znaleźć. Dzięki za dobre chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi