ROCH Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Dobra, to mówcie, kto się wybiera i zobaczymy ile osób z forum pojedzie Ja mam zamiar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Dobra, to mówcie, kto się wybiera i zobaczymy ile osób z forum pojedzie Ja mam zamiar! Ja bede na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 jeżeli nie pojadę do radstadt to też się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 jeżeli nie pojadę do radstadt to też się pojawię jedź z nami do Maso i na Red Bulla:) jutro od 8.30 rano rusza rejestracja internetowa do zawodów także kto się wybiera polecam zrobić to jak najszybciej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Ja juz sie zarejestrowałem do RB 2011 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 ja też tzn wypisałem formularz i dałem submit, wszystko co wypełniłem znikło więc raczej poszło:P dostałeś już maila jakiegoś Przemo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 ja też tzn wypisałem formularz i dałem submit, wszystko co wypełniłem znikło więc raczej poszło:P dostałeś już maila jakiegoś Przemo? Jeszcze nie, czekam na meila od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Dostaliście już jakies potwierdzenie czy cos? Bo ja przez cały dzień nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Odesla potwierdzenia udziału w ciagu kilku dni... podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 2 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 u mnie też cisza ale z tego co pamietam rok temu po jakimś czasie przyszło.. trzeba czekac:) smarujcie narty, nie wiem jak wy ale ja mam zamiar wystartowac na czymś takim hehe: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=5&id_modelu=11 193cm długości, minimalne taliowanie = szybsza jazda na wprost:P tylo że ich na nogach jeszcze nie miałem więc nie wiem jak to jeżdzi wogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 A nie lepiej na czymś takim: http://allegro.pl/atomic-dh-210-cm-race-1018-5-6-i1440859247.html Ja tam jednak wezmę zwykłe gigantki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 (edytowane) Też się zarejestrowałem zobaczymy co z tego wyjdzie a pojadę na tym 180cm innych niema Edytowane 2 Luty 2011 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 2 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 A nie lepiej na czymś takim: http://allegro.pl/atomic-dh-210-cm-race-1018-5-6-i1440859247.html Ja tam jednak wezmę zwykłe gigantki. powiem Ci że ciekawa oferta hehe, za 300pln uzupełnić sobie kolekcje o taki okaz:) tylko gdzie ja na tym pojezdze? z tego co słyszałem zwycięzca pierwszej edycji zjazdu jechał na nartach do super-G 195cm, dłuższe podobno nie dają rady.. wszystko zależy też od tego ile będzie śniegu, miekko czy twardo.. zawsze mam pod reką moje heady ss speed 184cm które wiem że mnie nie zawiodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 powiem Ci że ciekawa oferta hehe, za 300pln uzupełnić sobie kolekcje o taki okaz:) tylko gdzie ja na tym pojezdze? z tego co słyszałem zwycięzca pierwszej edycji zjazdu jechał na nartach do super-G 195cm, dłuższe podobno nie dają rady.. wszystko zależy też od tego ile będzie śniegu, miekko czy twardo.. zawsze mam pod reką moje heady ss speed 184cm które wiem że mnie nie zawiodą. no to teraz te heady częściej używaj to sie dobrze naładują nie chce mówić co się stanie jak na nich wystartujesz ale pewnie ci nogi z d..... powyrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 2 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 no to teraz te heady częściej używaj to sie dobrze naładują nie chce mówić co się stanie jak na nich wystartujesz ale pewnie ci nogi z d..... powyrywa haha no na bank, na eliminacjach je podładuję bo z Kasprowego to już tylko na krechę a one ładują się w skręcie:D a nogi to mi porywa ale z bólu bo troszkę będziemy jechać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 Widzę, że moje 176 będą najkrótsze w Waszym towarzystwie. A te DH to bym sama kupila jakby byly 15-20 cm krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 Widzę, że moje 176 będą najkrótsze w Waszym towarzystwie. A te DH to bym sama kupila jakby byly 15-20 cm krótsze. no tak ale przy moim 190 cm wzrostu to te co mam też takie przykrótkawe a te z linku od ciebie to by mi spasowały ale czy jest sens kupować je na jeden zjazd:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 no tak ale przy moim 190 cm wzrostu to te co mam też takie przykrótkawe a te z linku od ciebie to by mi spasowały ale czy jest sens kupować je na jeden zjazd:confused: jak masz hajs to bier i sie nie pytaj ale lepsze byłby by do super G bo były by ciutke bardziej skrętne takie moje zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 a na co Ci skrętność, przecież to jest ZJAZD NA KRECHĘ tak na dobrą sprawę, to za wszelkie próby skrętu powinna być dyskwalifikacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 a jak będize jakaś nagła akcja że będziesz musiał skręcić? to co zrobisz? no wlasnie :] sie rozp...i tyle bedzie wiec juz nie przesadzajmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 a jak będize jakaś nagła akcja że będziesz musiał skręcić? to co zrobisz? hmmm... nie pomyślałem o tym. masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 2 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 a jak będize jakaś nagła akcja że będziesz musiał skręcić? to co zrobisz? no wlasnie :] sie rozp...i tyle bedzie wiec juz nie przesadzajmy:) dokładnie, na krechę się leci ale czasem warto pomyslec żeby gdzieś zwolnic, dwa lata temu na zjezdzie własnie się taki jeden rozłożył na DH 210cm i po zawodach. Powiem Ci Bugi że nad super-G bym się zastanowił.. są już w miarę skrętne chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 dokładnie, na krechę się leci ale czasem warto pomyslec żeby gdzieś zwolnic, dwa lata temu na zjezdzie własnie się taki jeden rozłożył na DH 210cm i po zawodach. Powiem Ci Bugi że nad super-G bym się zastanowił.. są już w miarę skrętne chyba.. Czyli te co mam będą git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Mam juz potwierdzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 JESTEŚ OFICJALNIE NA LIŚCIE STARTOWEJ RED BULL ZJAZD NA KRECHĘ. To oznacza, że: możesz spokojnie przygotowywać się do zawodów, trzymać kciuki za pogodę i pojawić się w Zakopanem, na Polanie Szymoszkowej, 26 lutego, na eliminacjach. By wystartować w eliminacjach, musisz potwierdzić swoją obecność w biurze zawodów, na Polanie Szymoszkowej, w godz. 12.00-17.00. Tam otrzymasz pakiet startowy. A o godz. 18.00 będzie oficjalna odprawa dla zawodników, po której ruszą eliminacje. 300 najlepszych z Was będzie miało szansę powalczyć o zwycięstwo na Kasprowym Wierchu, następnego dnia (27 lutego) z samego rana. takie coś dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi