student87 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Witam ! Mam pytanie czym się różni narta Salomon Streetracer 600 od Salomon Streetracer 6 chodzi o modele z 2007 roku http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=1615&id_modelu=1987 Obydwie narty mają identyczne parametry promień skrętu i taliowanie. Czy streetracer 600 jest klonem streetracer'a 6 ? Bardzo proszę o odpowiedź nie mogę znaleść nigdzie odp. na to pytanie, przekopałem cały internet ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Witam ! Mam pytanie czym się różni narta Salomon Streetracer 600 od Salomon Streetracer 6 chodzi o modele z 2007 roku Nie różni się - 600 to wersja 6 robiona bodajże dla Intersportu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi