spi630 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Czy ktoś może się orientuje w jaki sposób nalezy się rejestrować na zawody mastersów fis? wybrałbym się do rokytnicy i pec ( http://www.fis-ski.com/uk/disciplines/masters ), ale nie mam pojęcia jak to ugryść, w przepisach na stronie fisu jest mowa o licencji federacji narodowej i nadaniu s FIS MASTERS Code Number. ktoś to robił i by podpowiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Z tego co się pamiętam piszesz wniosek do PZN o wydanie licencji oraz nadanie FIS-kodu, trzeba też wypełnić wniosek który jest gdzieś na stronie Fis-ski.com. Ale jak mówię tak mi się wydaje. Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Zgadza się,licencja masters jest darmowa,w przeciwieństwie do innych kategorii,najlepiej zadzwoń do PZN w Krakowie,pani zajmujaca sie tym Ci wytłumaczy procedurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spi630 Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2010 Udało mi się bezboleśnie sprawę załatwić więc piszę jak to się robi: należy zadzwonić pod numer (012)26 09 970 do sekretariatu PZNu i pani tam pracująca wszystko wytłumaczy, bądź od razu napisać do niej maila na adres office@pzn.pl z prośbą o przyznanie licencji fis-masters, należy podac imię i nazwisko oraz datę urodzenia. licencja jest bezpłatna i uzyskuje się ją tego samego dnia, otrzymując fis code. można się od razu namierzyć na http://www.fis-ski.com/uk/disciplines/masters/competitorbiographies.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi