luk7773 Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) 1. Płeć -M 2. Wiek - 16 3. Waga - 70kg 4. Wzrost -178 5. Na nartach jeżdżę od 9 sezonów, ( 20 dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 7 (wg skali forumowej http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11328) 7. Moje buty to - dalbello aero (buty tez chce kupic nowe) 8. Teraz jeżdżę na nartach/model -atomic race sl 12 05/06 9. promien 12 mi pasuje takie chce narty slalomowe 10. Upatrzyłem sobie narty - mysle nad atomicami race, narty chce kupic uzywane, moga byc takze inne marki 11. Mój budżet na narty to około - do 1000zł za uzywane 2-3 sezony Z góry dziękuje Edytowane 16 Grudzień 2010 przez luk7773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 Piszesz, że lubisz zarówno długie jak i krótkie skręty a narty slalomowe z grupy race nie dają możliwości wykrajania bardzo szybkich i stabilnych łuków. Poza trasami także się nie sprawdzą. Musisz się zdecydować czy wolisz radykalne, krótkie slalomki czy może wysoki model narty all-mountain'wej, która może łączyć cechy gigantek i slalomek po trochu ale bez takiej radykalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk7773 Napisano 16 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 nie zrozumiales mnie. chce miec narty o promieniu okolo 12 , taki styl jazdy mnie interesuje slalomowy. chce narty 160-165 , na tych co mam jezdzi mi sie dobrze ale sa za krotkie chce wiec cos podobnego nie koniecznie ten sam model tylko nowy, w cenie do 1000 moga byc uzywane, prosze o jakies rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Skoro z Atomic'ów jesteś zadowolony to czemu by przy nich nie pozostać i poszukać 2 letnich SL12 albo ewentualnie Rossignoli 9S. Obie mogą mieć 165cm i dłuższych nie kupuj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi