JC Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Val d'Isere - GS 10.15 - 13.15: http://www.skionline.pl/sport/?co=wy...ve&id_live=470 St. Moritz - SG 11.30: http://www.skionline.pl/sport/?co=wy...e&id_live=6305 St. Moritz - GS 9.15 - 12.15: http://www.skionline.pl/sport/?co=wy...ve&id_live=471 Val d'Isere - SL 10.15 - 13.15: http://www.skionline.pl/sport/?co=wy...e&id_live=6306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Eurosport zakończył relacje z giganta. Na szczęście RAI Sport I nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Ligety jest niesamowicie mocny Svindal też potwierdza, że jest mistrzem, po takich błędach tak niewielka strata. Może byłby pierwszy. Piękna pogoda tam we Francji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 miała być transmisja z st moritz o 11.30 na Eurosporcie i są skoki:/ albo mi sie pomyliły godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 miała być transmisja z st moritz o 11.30 na Eurosporcie i są skoki:/ albo mi sie pomyliły godziny? Start przesunięty na 12.20 - śnieg, wiele itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 acha ok dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 no i nie ma nic na eurosporcie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Startuje SG, Eurosport nie transmituje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 no biegi są a na jakiś innych kanałach tego nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 no biegi są a na jakiś innych kanałach tego nie ma? RAI Sport 1 transmituje. Ale Słowenka się wy..waliła uuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 (edytowane) musze na live streamie znaleść bo ja niestety tego kanału nie mam:/ ok mam:) Edytowane 11 Grudzień 2010 przez Boogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Dziewczyny wylatują aż "miło" , znowu przerwa. chyba przesadzili z jednym ze skrętów. :eek: Zawody przerwane. Na jak długo nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 no ale to nie wygląda źle przecież jeździły w gorszych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Zawody odwołane, ze względu na niebezpieczna trasę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 dalej nie wiem co tak niebezpiecznego było na tej trasie no ale ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Podobna pułapka, jak w SG, w którym Lanzinger odniósł kontuzję, a w konsekwencji amputowano mu nogę. Tutaj ktoś się zorientował jeszcze w porę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 myslalem ze przez pogodę to przerwali dlatego byłem zdziwiony a co do tego zakrętu to takie były moje przypuszczenia ze za bardzo podkręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 Ciekawie było dzisiaj. Slalom był rzeźnią dla faworytów (moich) - JBG wysypał się już któryś raz, motocyklista Herbst również i paru innych. Hirscher jeździ i giganty i slalomy, jak zresztą co raz więcej zawodników. Francuzi uszczęśliwieni 3 miejscem. U dziewczyn za to moja faworytka wygrała, choć dość szczęśliwie, ale kto tam nie zwycięża z z odrobiną szczęścia. Tessa została fajnie nazwana Unstoppable Vonn zadowolona z wyniku w SG, szczególnie z 2 przejazdu. Europa pięknie wyglądała w tych zawodach - mam na myśli Alpy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi