eqiupe Napisano 20 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2004 czy wie ktoś może gdzie mozna kupić jakąś fajną gumę z ochraiaczami za rozsądną cenę? zamówiłem sobie w North Adwenture ale mi chyba ją na wiosnę chcą przyslać a ja ostatnio nabilem sobie niezłych siniaków pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 20 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2004 Guma narciarska No też szukam właśnie, może się ktoś odezwie... plizzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba Napisano 20 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2004 Guma narciarska nikt się nie odezwie.... bo nie ma fajnych za rozsądną cenę... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 21 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2004 Guma narciarska kto był na konferencji narciarstwo współczesn? tam chłopaki prezentowali swoje wyroby po rozsądnej cenie .Byli ze Śląska lub Bielskiego nie pamiętam tak jak nazwy ich firmy ale wejdzcie na www.skipro.pl weżcie z tamtąd namiary na nowe stowarzyszenie instruktorów narciarstwa i tam zadzwońcie bo na 90% należą do niego. Tak ich znajdziecie. Niestety nic lepszego mi nie przychodzi do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi