marboru Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Jacku, czy ta czapka Mikołaja na logo Skionline zwiastuje jakieś prezenty? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Jacku, czy ta czapka Mikołaja na logo Skionline zwiastuje jakieś prezenty? :) No tak - ziiiiimę, śnieżną i dłuuuuugą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Przy okazji do głowy wpadł mi pewien pomysł... ...a może by tak zamiast koszulek zrobić zimowe czapki ski-online.pl ? Zimą na pewno bardziej przydatne i widoczne niż koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Przy okazji do głowy wpadł mi pewien pomysł... ...a może by tak zamiast koszulek zrobić zimowe czapki ski-online.pl ? Zimą na pewno bardziej przydatne i widoczne niż koszulki Ambro:),ale my reklamujemy i popieramy jazdę w kaskach,a nie mikołajkowych czapkach:D Może naklejka z Mikołajem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Kask mam za ładny, żeby go oklejać ale schodząc ze stoku chętnie bym ubrał czapkę skionline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 (edytowane) Jak dla mnie to, wystarczyłyby jakieś naklejki, naszywki z logo... No ale Jacek albo w Alpach i na nartach jeździ, albo czasu na "pierdoły" nie ma bo wysłać nic nie chce ...a Człowiekowi tak głupio prosić się i prosić Może sami jakąś fundację powołamy i zaczniemy gadżety produkować dla siebie ? :D:D Edytowane 8 Grudzień 2010 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Jak dla mnie to, wystarczyłyby jakieś naklejki, naszywki z logo... No ale Jacek albo w Alpach i na nartach jeździ, albo czasu na "pierdoły" nie ma bo wysłać nic nie chce ...a Człowiekowi tak głupio prosić się i prosić Może sami jakąś fundację powołamy i zaczniemy gadżety produkować dla siebie ? :D:D Marboru - naszywki i naklejki wysłane! Przy okazji mała uwaga do Wszystkich piszących w sprawie naklejek, naszywek i nagród. Uzupełnijcie swoje profile o adres! Dzisiaj chciałem wysłać kilka przesyłek i w ani jednym zapytaniu nie było adresu na jaki mam wysłać! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Marboru - naszywki i naklejki wysłane! Przy okazji mała uwaga do Wszystkich piszących w sprawie naklejek, naszywek i nagród. Uzupełnijcie swoje profile o adres! Dzisiaj chciałem wysłać kilka przesyłek i w ani jednym zapytaniu nie było adresu na jaki mam wysłać! :eek: Bardzo lubię skionline ale przed udzieleniem komukolwiek danych osobowych zastanowiłbym się dwa razy. Dane osobowe typu imię, nazwisko, e-mail,miejsce zamieszkania to miły i bardzo cenny kąsek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Bardzo lubię skionline ale przed udzieleniem komukolwiek danych osobowych zastanowiłbym się dwa razy. Dane osobowe typu imię, nazwisko, e-mail,miejsce zamieszkania to miły i bardzo cenny kąsek. Assange juz w wiezieniu, wiec na razie nie musisz sie obawiac ze Twoje dane znajda sie na wikileaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 (edytowane) Assange juz w wiezieniu, wiec na razie nie musisz sie obawiac ze Twoje dane znajda sie na wikileaks Tego raczej się nie obawiam. Natomiast m.in. mam ciut do czynienia z danymi osobowymi Sprawa wydaje się śmieszna bo podajemy tu i tam adresy. Na przykład żony podaję w Sephorze do wydania karty lojalnościowej, my na stacjach benzynowych. I zgadnijcie czy te dane leżą sobie spokojnie u nich. Jeden kolega pytał tu o GIODO - niebezpodstawnie. Edytowane 8 Grudzień 2010 przez mysiauek literówka i PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Marboru - naszywki i naklejki wysłane! Przy okazji mała uwaga do Wszystkich piszących w sprawie naklejek, naszywek i nagród. Uzupełnijcie swoje profile o adres! Dzisiaj chciałem wysłać kilka przesyłek i w ani jednym zapytaniu nie było adresu na jaki mam wysłać! :eek: Dziękuję Bardzo !!! :D:D Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że zdołają dotrzeć do mnie w piątek. W sobotę przecież trzeba będzie u "Makaronów" nasze forum reklamować PS. Jednak ta czapka Mikołaja zadziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Mikołaj nie zdążył jednak przed wyjazdem do Włoch :D:D żona przez tydzień miała zagadkę co to takiego w tej kopercie Jacku jeszcze raz dziękuję za naszywki i naklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Mikołaj nie zdążył jednak przed wyjazdem do Włoch :D:D żona przez tydzień miała zagadkę co to takiego w tej kopercie Jacku jeszcze raz dziękuję za naszywki i naklejki. Proszę uprzejmie. To ja dziękuję, że będziesz je nosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi