sandrabbb Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Czy ktos jezdzi z katowic na narty do szczyrku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Czy ktos jezdzi z katowic na narty do szczyrku?? Chyba ktoś z Bielska jeździ...Figo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Czy ktos jezdzi z katowic na narty do szczyrku?? Na narty ale po co do szczyrku ? Pytanie chyba powinno brzmieć: czy ktos jeszcze w ogóle jezdzi z katowic na narty do szczyrku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Chyba ktoś z Bielska jeździ...Figo Tiaaaaa. Z uporem maniaka jeżdżę do SzCyrku.;) Przecież tam zazwyczaj są warunki bajkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimaaniaak Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 witam ja jeżdżę i szukam ludzi do wspólnego wyjazdu proszę o kontakt na skimaaniaak@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 mysiauek nie czytasz wszystkich postów. Z moich trzech wyjazdów do SON-u i to przejazd :KZKGOP,PKP i PKS były krótkie relacje. Ostatni raz to zamiast autobusu linii 130 (KZKGOP) była taxa do dworca PKP Katowice bo autobus ,chyba z powodu śnieżycy ,nie przyjechał. Ruda Ślaska jest niedaleko Katowic. Sezon już zakończyłem i nie zmartwię się szybkim nadejście wiosny np.już od 10 marca. Do Szczyrku na narty dopiero w grudniu ,jak warunki pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 mysiauek nie czytasz wszystkich postów. Z moich trzech wyjazdów do SON-u i to przejazd :KZKGOP,PKP i PKS były krótkie relacje. Ostatni raz to zamiast autobusu linii 130 (KZKGOP) była taxa do dworca PKP Katowice bo autobus ,chyba z powodu śnieżycy ,nie przyjechał. Ruda Ślaska jest niedaleko Katowic. Sezon już zakończyłem i nie zmartwię się szybkim nadejście wiosny np.już od 10 marca. Do Szczyrku na narty dopiero w grudniu ,jak warunki pozwolą. Czytam tak dużo jak czas pozwala. Mój post był z 7.12.2010, przepraszam ale z wtedy nie kojarzę Twoich wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 21 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2012 Przepraszam mysiauek :eek:Gafa! Nie spojrzałem na datę. Moja wina, moja wina......... To już nie ten wiek. Pierwszy raz w SON byłem 10.01.2012. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi