narciarz_polski Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Cześć Mój pierwszy post na forum, więc wszystkich serdecznie witam. Od zeszłego sezonu korzystam z portalu skionline, jednakże teraz nadszedł czas wymiany nart. Waga 80 Wzrost 180 Umiejętności 7 Które z tych nart wybrać? Planuję długość 165cm. Salomony widziałem w dobrej cenie nówki, natomiast heady musiałbym szukać używanych. Na oku mam jeszcze Fischer RC4 WorldCup SC Pro, jednakże opis w NTN nieco mnie od nich odsunął. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Witam Za mało o sobie piszesz, żeby w ogóle coś radzić. Podałeś trzy zupełnie różne modele nart i długość 165 cm. Dla Fischera to długość odpowiednia, dla Salomona wyraźnie zbyt mała, dla Heada całkiem do niczego. Napisz jak lubisz jeździć i czego oczekujesz od nowych nart - ktoś pewnie pomoże. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi