Raceman Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Zobaczymy jak Elan wstrzeli się w rynek, co prawda było już kilka nart asymetrycznych przystosowanych do jedna prawa druga lewa, tak chciało by się na tym pośmigać. Nie wiem ale chyba Jacek ma takie Atomicki L,P... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Zobaczymy jak Elan wstrzeli się w rynek, co prawda było już kilka nart asymetrycznych przystosowanych do jedna prawa druga lewa, tak chciało by się na tym pośmigać. Nie wiem ale chyba Jacek ma takie Atomicki L,P... ? Pewnie, że mam! To już zabytek pierwsze 9.11 w Polsce. Oczywiście asymetryczne. Co do Elana, to asymetryczność nie wynika z geometrii narty, bo obie narty są takie same, tylko z rockera po jednej stronie. Powoduje to, że narta przyłożona do śniegu zewnętrzną krawędzią wewnętrznej narty ma mniejszy promień skrętu - mówiąc wprost narta jest bardziej wygięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Rafał w połowie stycznia koło Zakopanego będzie duża impreza Elana z testami nowych nart, więc będzie okazja sprawdzić. JC rzekł, że będzie impreza i jest szacun za informacje. 16 stycznia na Harendzie premiera nart Elan Amphibio. Zapraszają na testy od 12-14. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Rafał zaproszony przez Elana i skionline.pl Z przyjemnością informuję, że Rafał zastał zaproszony przez naszą redakcję i przedstawiciela ELana w Polsce firmę Folc Sport na oficjalną prezentację nowej kolekcji nart Elan Amphibio! Bardzo jestem ciekawy wrażeń Rafała z jazdy na nowych Elanach. Oprócz testów będzie miał okazję spotkać się z twórcami nart Amphibio i bezpośrednio z nimi porozmawiać o koncepcji i konstrukcji nowych nart. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 No to Bończa pozazdrościć tylko. ech... A tak swoją drogą, to patrząc za okno wydaję mi się, że w niedzielę na harendzie tylko amfibia;). ps. Rafał, przy okazji jeśli mógłbyś szepnąć Panom z Folc'a, aby może nieco zaktualizowali polską stronę elana bo normalnie wstyd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Witam chłopaki Rzeczywiście zostałem mile zaskoczony dzisiaj przez Jacka. Telefon bez mała mi nie wypadł na wyciągu w Jurgowie z wrażenia , aż musiałem ze dwa razy śmignąć na czarnej, aby ochłonąć . Ale, ale... bez kitu, jestem zaszczycony i dziękuję Jackowi za zaproszenie. Będę się starał dowiedzieć, jak najwięcej o nowych nartach i porównać je do moich Rossignol WC Master GS. Sam jestem bardzo ciekaw porównania w poszczególnych segmentach jazdy. Firmy, jak widać wytaczają najcięższe działa w walce o nas klientów, co owocuje takimi konstrukcjami, jak wymieniona wcześniej przeze mnie i nowe Elan Amphibio. Muszę się przygotować teoretycznie do prezentacji nart Elan, co nawiasem mówiąc jest przyjemnością. Kiedyś moimi pierwszymi, prawdziwymi nartami były właśnie Elany. Tak więc do dzieła jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Prezentacja nart Elan Amphibio w Polsce Zapraszam do zapoznania się z relacje Rafała z prezentacji oraz testów nowych nart Elan Amphibio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Dodałem więcej zdjęć do naszych Galerii, ale to chyba wymaga akceptacji Jacka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Dodałem więcej zdjęć do naszych Galerii, ale to chyba wymaga akceptacji Jacka. A nie powinno, no chyba że coś nawywijałeś i jesteś na cenzurowanym:D. Aleś to pięknie napisał Rafał - brawo:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 No właśnie - nie wiem, jak to ze zdjęciami jest - do tej pory mało korzystałem. Wczoraj próbnie dodałem kilka zdjęć i dzisiaj otrzymałem potwierdzenie o ich dodaniu - automat przysłał. Tak więc, chyba Jacek to akceptował. Się starałem dzięki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Fajny artykuł Rafał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Fajny artykuł Rafał. Boogie...powinno być - Rafale kolejny fajny artykuł. Ostatnie Twoje Raporty + Test. Mistrzostwo Świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 No właśnie - nie wiem, jak to ze zdjęciami jest - do tej pory mało korzystałem. Wczoraj próbnie dodałem kilka zdjęć i dzisiaj otrzymałem potwierdzenie o ich dodaniu - automat przysłał. Tak więc, chyba Jacek to akceptował. Się starałem dzięki. Masz może fotkę tych Elanów SLX dla Any Jelusic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 W artykule jest zdjęcie nart - to ta w środku, slalomka 155cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi