mck159 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Witam, Umiejętności: 6- Wiek: 17 Wzrost: 182cm Waga: 72kg Jakiej długości Fisherki wybrać? 170, 175cm? Może polecicie mi coś z allegro lub innych serwisów (używane)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 165cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mck159 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Nie za krótkie? Mi się dobrze na 175cm jeździło, ale to chyba troche za długie i dlatego o 170cm myślałem. 165cm to na pewno nie za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 To narta slalomowa do krótkiego skrętu a ty lekki jesteś i taka długosć slalomki powinna być dobra, 175 cm to dobrze by Ci sie jeździło na RC albo na jakimś crossie powiedzmy. Nigdy nie jeździłem na przydługiej slalomce wiec trudno mi to porównać ale prawdopodobnie używałeś narty nie do konca do celu w jakim została wymyślona - co nie znaczy,że tak sie nie da jeździć. Może ty wcale nie potrzebujesz slalomki skoro takie masz wątpliwości -czego szukasz dokładnie? jakiej narty? jakiej jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Przy Twoich wymiarach, 175-180cm to dla narty gigantowej a przy slalomce takiej jak RC4 SC zdecydowanie bierz 165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi