tomi33 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Jestem na kupnie rekawic,co o nich sądzicie? http://levelgloves.cal.pl/rekawice/narciarskie/a-sq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 poszukaj w necie i na allegro. widziałem sklep co miał ten model A-SQ za 399, tyle że niepełną rozmiarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 wszystko ok tylko opinia użytkowników LEVEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Najwyższa półka!!! ale co do Twoich konkretnie - to wizualnie wybrałbym Aksele pro - kolorystycznie fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 It's good! Darek najbardziej obficie wypowie się na temat levela, ale samemu możesz zauważyć, że czołówka WC to level i reusch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Jak ktoś mi znajdzie rękawice które przeżyły ponad 10 lat i jeszcze się do jazdy nadają to ja wtedy odstawie swoje Levele do kąta. Jak dla mnie firma topowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Jak ktoś mi znajdzie rękawice które przeżyły ponad 10 lat i jeszcze się do jazdy nadają to ja wtedy odstawie swoje Levele do kąta. Jak dla mnie firma topowa . Na garażu mam Alpinusy z Gore, które mają więcej niż 10 lat Już czystość nie ta. Ale ciepło i nieprzemakalność dalej 1 klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 na dachy masz mysiek ? myslalem ze w garażu no ale dobra każdy robi jak tam chce:P co do levela to dzisiaj odnalazłem parę rękawic levela które maja hmm z 6 lat:D i leżą w szafie bo zamałe a zadnych sladów zurzycia nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 No to kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 It's good! Darek najbardziej obficie wypowie się na temat levela, ale samemu możesz zauważyć, że czołówka WC to level i reusch! Dokładnie:D,to chyba najlepsze rękawice,które gościły na moich "łapach":D i nie tylko ja tak sądzę:pRewelka,miękka skórka,ciepłe,nie łapią wilgoci:rolleyes:Teraz mam nowe lekki-też fajne,ale jednak na mrozie robią się bardziej sztywne:eek: Polecam level:rolleyes: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Moje rękawice Level. Mają 3 lata i były używane więcej razy niż nie jeden narciarz używa rękawic przez 10 lat. co do jakości to powielę wypowiedzi. Rewelacja i górna półka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 Muszę też rozejrzeć się za rękawicami. Moje Reusch dożywają swoich dni. Gdzie najlepiej kupić te rękawice Level. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 Odebrałem dzisiaj rękawice.Rewelacyjne wykończenie i ułożenie na dłoni,teraz tylko test w terenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 Który model wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 Te o które pytałem w poście tytułowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 Witam Serdecznie zastanawiałem się nad nimi ale ostatecznie wybrałem Leki z tym systemem S bo kijki też takie posiadam i razem dobrze ten system się sprawdza.Co do tych rękawic.. wyglądają na porządne i ciepłe ale jakieś takie smutne ,brakuje im jakiegoś orzywienia typu wstawka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 No cóż, będę musiał przeboleć że nie mają wstawki ale ze nie o to mi chodziło będę śmigał w tych co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 Moim zdaniem to Levele sa dobre ... ale glownie do gry na basie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 (edytowane) Moje rękawice Level. Mają 3 lata i były używane więcej razy niż nie jeden narciarz używa rękawic przez 10 lat. JC , moje też trochę w cztery litery dostały. Najśmieszniejsze jest to , że są one generalnie adresowane dla parapeciarzy. ;-) Kupiłem je przez przypadek bo mi sie cholernie spodobały . Fakt , że kosztowały tłusto. Ale mi strasznie przypadła do gustu ta ochrona dłoni i nadgarstka od wewnętrznej stroni ręki. Potem się okazało , ze miałem jakąś prekognicję chyba bo w tym samym roku wywaliłem sie tak , że dłoń i nadgarstek mi wjechały pod biodro. W innych rękawicach , bez tych plasticzano/ponoć kevlarowych wzmocnień miał bym kaszę ze stawu w okolicy nadgarstka. A tak skończyło sie pochuchaniem w czubki palców bo też się po nich przeturlałem ;-) P.S. Oglądnąłem je dokładnie ale niestety na metce nie ma modelu . Zresztą to i tak wszak prehistoria. Wrzucę fotki w wolnej chwili. PS2 To wzmocnienie od wewnętrznej strony utrudniało mi na początku złapanie kija. Jak się przyzwyczaiłem to ciężko było złapać kij w "normalnej" rękawicy Edytowane 9 Grudzień 2010 przez Nightgale PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2010 Masz typowe rękawice na parapet, a że jeździ sie bez kijów dlatego przeszkadza ci wzmocnienie od wewnętrznej strony nadgarstka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Test zaliczony na 5.Rano -15 stopni a w rekawicach ciepło i przyjemnie,po paru zjazdach dalej to samo , zero potu i nieprzyjemnej wilgoci.Koło południa było juz cieplo a w rękawicach dalej komfort no i sucho więc uważam zakup za udany w 100%.POLECAM:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 To szkoda żeśmy się jednak nie poznali - byłbym mógł pomacać przy shakehand , bo moje Reusch'e się kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Pewie za tydzień też sie tam pojawie jak będzie luźniej,dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Test zaliczony na 5 ,zakup za udany w 100%.POLECAM:) Gratuluję wyboru,że udany-inaczej nie mogło być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 moje stare Levele raczej szybko sie rozsypały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi