Boogie Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Siema:) mam do was pytanie czy ktoś wie gdzie mogę dostać gardę slalomową do kasku scott? szukam szukam i znaleść nie mogę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Siema:) mam do was pytanie czy ktoś wie gdzie mogę dostać gardę slalomową do kasku scott? szukam szukam i znaleść nie mogę.. siema jedyne co mi do bani przychodzi to sklep z jeleniej posiadający sprzęt scotta, (nie widziałem w ich ofercie gardy na kask), ale powinieneś się z nimi skontaktować i uda się może sprowadzić lub coś załatwić osobiście kontaktowałem się z nimi mailowo odn. rękawic scotta (jak dokopię się do adresu mailowego to prześlę Ci na priva) http://www.sprzet-gorski.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=46&Itemid=2 jak się nei uda to poszukaj na allegro kto sprzedaje ochraniacze scotta i kontaktuj się z nim telefonicznie czy są w stanie załatwic... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Zobacz na ebay'u - tam z pewnościa będzie dużo. Moi znajomi, którzy maja sprzęt scotta kupowali wszystko za granicą z tego co wiem. Jest też jeden sklep w katowicach, w którym 2 lata temu kupiłem gardy na kije własnie ze scotta na priv podam nazwę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 akurat wpadlem na śląsk dzisiaj rano na chwile to zaraz sobie to sprawdzę w katowicach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 w krk windport handluje scottem (kupowałem u nich w zeszłym roku jakieś scott'owskie akcesoria). Tyrknij Bugi do nich, a nuż są w stanie sprowadzić jeśli nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 W Bielsku Marcin Szafrański handluje Scottem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Siema:) mam do was pytanie czy ktoś wie gdzie mogę dostać gardę slalomową do kasku scott? szukam szukam i znaleść nie mogę.. No to witam w klubie pewnie obaj nie znajdziemy i skończymy na tym, że będzie trzeba zmienić kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 No to witam w klubie pewnie obaj nie znajdziemy i skończymy na tym, że będzie trzeba zmienić kask bode nie denerwuj mnie bo ja wlasnie ten kask zamówilem i jest w drodze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 bode nie denerwuj mnie bo ja wlasnie ten kask zamówilem i jest w drodze:D Sam się nad nim zastanawiałem bo podoba mi się grafika na ten rok. poza tym Scott to Scott Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 w krk windport handluje scottem (kupowałem u nich w zeszłym roku jakieś scott'owskie akcesoria). Tyrknij Bugi do nich, a nuż są w stanie sprowadzić jeśli nie mają. Ci ludzie są trochę nieodpowiedzialni. wydzwaniałem do nich o rękawice scotta po czym spędziłem przy słuchawce 20 min i usłyszałem 2 razy że są i 3 razy, że nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 ok jutro podzwonię po tych firmach:) jeszcze raz dzięki wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Ci ludzie są trochę nieodpowiedzialni. wydzwaniałem do nich o rękawice scotta po czym spędziłem przy słuchawce 20 min i usłyszałem 2 razy że są i 3 razy, że nie ma a były??? hehhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 i jak tam Panowie? Udało się z gardą i rękawicami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2010 ok jutro podzwonię po tych firmach:) jeszcze raz dzięki wszystkim:) Boogi ja tez handluje Scottem mogę się podowiadywać jak nie znajdziesz. A jak tam kask ze scotta zadowolony? Współpracuje ze scottem od wielu lat Kaski odpuściłem ze względu na Gabaryty i wygodę ale jakby ktoś coś potrzebował nie ma problemu ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi