zbyszek42 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Witam,24.11.2010 r. o godz. 9.25 urodził się mój synek Kacper Piotr, mam nadzieję, że będzie fanem narciarstwa zjazdowego jak jego tatuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Witam, 24.11.2010 r. o godz. 9.25 urodził się mój synek Kacper Piotr, mam nadzieję, że będzie fanem narciarstwa zjazdowego jak jego tatuś. Witamy nowego fana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Gratulacje i witamy w gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Fajny jest. Gratulację i dużo szczęscia.... a także cierpliwości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 No no to gratulacje dla szczęśliwego taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 gratuluję!!! też mam Kacpra:) , tylko "trochę" starszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Gratulacje!!! Tylko dlaczego dopiero po dwóch tygodniach zawitał na forum.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Gratulacje Zbyszku dla Ciebie i całej rodzinki, a zwłaszcza Mamy:) u mnie taki "żbiczek" pojawił się w maju i jak wszystko dobrze pójdzie to już w najbliższą sobotę będzie oddychał alpejskim powietrzem i gryzł popołudniami narty ojca, no a za 4 sezony... ps. ale ten czas szybko leci z takimi brzdącami ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Gratulacje!! Pamiętaj wpajać od maleńkości miłość do nart. Czym skorupka.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Witam, dziękuję wszystkim za życzenia i obiecuję, że będę małemu wpajał pasję do dwóch desek. Mam nadzieję, że w następnym sezonie będzie już wdychał alpejskie powietrze, a za 3 lata zacznie stawiać pierwsze kroki na nartach, a potem to już z górki na pazurki.... Jeszcze raz wszystkim bardzoooo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi