romekKR Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 W związku z inwestycjami jakie poczyniłem wystawiam na sprzedaż to i owo Snowblade Salomon Minimax i Kask Blizzard Beast obie aukcje od złotówki, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Za ile chcesz sprzedać te Salomony, podaj cenę - jestem zainteresowany - może być na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romekKR Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 wystawione są od złotówki, za ile wylicytujesz, za tyle pójdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Nie uczestnicze w licytacjach - po prostu. Jeśli Ci nie zejdą to daj znać, jestyem z Krakowa to mogę je oglądnąć i może sie dogadamy. Jeśli sprzedaż to nie ma tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi