walentes Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) WITAM JESTEM TU NOWY MAM PYTANKO ZAKUPIŁEM NARTE ALE NIGDZIE NIE MOGE JEJ ZNALEZC WSZYSTKIE NARTY MAJĄ INĄ SZATE GRAFICZNĄ NARTA TO FISCHER WORLD CUP PRO 150CM PROSZE MI COS POWIEDZIEC O TEJ NARCIE POZDRAWIAM Edytowane 4 Grudzień 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saint Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Skoro nigdzie nic o niej nie ma to strzelam że jest to jakiś poza katalogowy model robiony tylko dla jakieś sieci sklepów, intersport, makro, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walentes Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 chyba że ta narta tak wyszła w aparacie i może to byc ta decha - http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2783&id_modelu=3734 ta ma inne wiązania pomózcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 tak to jes ta decha:] ze zdjęć tak wynika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walentes Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 tak to jes ta decha:] ze zdjęć tak wynika czy 800zł to są dobre pln za ta narte. Załuje ze nie ma tych nowszych wiązan zółto czerwonych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi