MB Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Ale to, że pilnie trenujesz przed zawodami, to już nie są plotki! W sobotę trenowałem "podnoszenie"....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 No tak, bo musisz jakoś do mety dojechać, a przynajmniej wystartować :DMoże między kwiatkami, taki zwinnościowy, a potem siłowy przy ładowaniuNajwiększy problem to mogę mieć z koncentracją, bo u mnie już wiosna pełną parą, ale liczę że zamiast międzyczasu będzie na trasie stał Mysiek z grillem:DOj tam zaraz kwiatki, porę chwastów, a nie kwiatki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 No, niezłe hektary. Może kort tenisowy by się zmieścił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 No, niezłe hektary. Może kort tenisowy by się zmieścił? Myślę że z 14 to spokojnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 No! , i to jest pomysł na miły biznes. Choć do kwiatków nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Największy problem to mogę mieć z koncentracją, bo u mnie już wiosna pełną parą, ale liczę że zamiast międzyczasu będzie na trasie stał Mysiek z grillem:D Oj tam zaraz kwiatki, porę chwastów, a nie kwiatki:rolleyes: no proszę w każdej plotce jest źdźbło prawdy:) tudzież łodyzka... bardzo ładnie, elegancko i kolorowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 No dobra koniec, bo odbiegamy od tematu:D. No więc co z tym treningiem, Figo coś pisze o podnoszeniu że trenował, a czy on nie wie że w tym wieku już się nie podnosi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 a czy on nie wie że w tym wieku już się nie podnosi:D Trzymamy się tematu... W piątek 11. marca proponuję spotkanie w karczmie pod Nosalem i uzgodnienie strategii na zawody. Ćwiczenia w podnoszeniu nie będą wskazane na dzień przez startem. Będzie okazja, aby omówić szczegóły przejazdów treningowych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Największy problem to mogę mieć z koncentracją, bo u mnie już wiosna pełną parą, ale liczę że zamiast międzyczasu będzie na trasie stał Mysiek z grillem:D Niestety - pierwsze WZF z zawodami na którym nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 w ten weekend wybieramy się ze znajomymi w 9 rodzin na Szymoszkową i tak trochę się wkurzam ,że nie trafiłem (znowu-niestety) z terminem naszych zawodów.ale jak już tam będę to podjadę na Nosala i porobię trochę zdjęć ,żeby było wszystko widoczne live i skrobnę co i jak. mam jeszcze nadzieje ,że jeden znajomek w końcu się zdecyduje i jednak zawitamy tam razem. a może wybiera się ktoś z Tychów bądź okolic na zawody już w piątek?- (bo tak by mi pasowało) i w sobotę po zawodach powrót.- byłoby raźniej i na pewno weselej niż solo. a o co chodzi z tym biegiem na rakietach :eek::eek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie poszło, do zobaczenia pod Nosalem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 w ten weekend wybieramy się ze znajomymi w 9 rodzin na Szymoszkową i tak trochę się wkurzam ,że nie trafiłem (znowu-niestety) z terminem naszych zawodów.ale jak już tam będę to podjadę na Nosala i porobię trochę zdjęć ,żeby było wszystko widoczne live i skrobnę co i jak. mam jeszcze nadzieje ,że jeden znajomek w końcu się zdecyduje i jednak zawitamy tam razem. a może wybiera się ktoś z Tychów bądź okolic na zawody już w piątek?- (bo tak by mi pasowało) i w sobotę po zawodach powrót.- byłoby raźniej i na pewno weselej niż solo. a o co chodzi z tym biegiem na rakietach :eek::eek:) A jaki to problem wpaść na chwilę pod Nosal i wyjechać prosto do Włoch na narty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efcia_xD Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Czy ktoś czasem nie będzie jechał ze Śląska/przez Śląsk? Ja bym chętnie wpadła, ale nie mam jak się dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 A jaki to problem wpaść na chwilę pod Nosal i wyjechać prosto do Włoch na narty ? Pewnie żaden to problem,ale......................9 rodzin Jacku :eek: Toż to cały autokar,a zaproszenia do Włoch są do wylosowania dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Pewnie żaden to problem,ale......................9 rodzin Jacku :eek: Toż to cały autokar,a zaproszenia do Włoch są do wylosowania dwa. I bardzo dobrze! Kibiców też potrzebujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 zgłoszenie wysłane! niestety na trening giganta w piątek nie dam rady przyjechać, praca do 15 a z wolnym ciężko ale coś może pokombinuje.. jak nie to widzimy się w sobotę lub wieczorem w piątek:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 zgłoszenie wysłane! niestety na trening giganta w piątek nie dam rady przyjechać, praca do 15 a z wolnym ciężko ale coś może pokombinuje.. jak nie to widzimy się w sobotę lub wieczorem w piątek:P Dostałem, Do zo! I życzę powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 A cz to jeszcze ktoś pamięta??Ciekawe ilu nas będzie tym razem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 A cz to jeszcze ktoś pamięta?? Ciekawe ilu nas będzie tym razem Jestem pewien, że będzie wiele nowych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Na stronie SITN jest oficjalna informacja dot. naszych zawodów: www.sitn.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 Poszło;). Wprawdzie ostatni raz startowałem w zawodach 20 lat temu:)...ale mam straszną ochotę dla zabawy i poznania szacownego grona w piatek. Hej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 Poszło;). Wprawdzie ostatni raz startowałem w zawodach 20 lat temu:)...ale mam straszną ochotę dla zabawy i poznania szacownego grona w piatek. Hej;) Nic się nie martw zabawa będzie przednia. Do zobaczenia na Nosalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Byłem dzisiaj na nosalu przed poludniem-mniej więcej w godzinach rozpoczęcia zawodów- i powiem wam ,że stok twardy ,ubity ,przygotowany dobrze,ale miejscami jakies drobne kamyczki się pojawiły.Myslę,że smarowanie nie będzie tak ważne jak dobrze naostrzone i trzymające krawędzie.speeda łapie się w moment-przy tym nachyleniu-i trzeba bylo nieźle dociskać i trzymać narty. Zagadalem instruktora Stramy o zawody co i jak,ale na początku strzelił :eek::eek::eek: i stwierdził,że i owszem,ale zawody sa zamknięte -wyłącznie dla INSTRUKTORÓW :eek:. to myslę niezła jazda będzie-chyba nas będą ostro instruować. Poszedłem z kolegą (nowy użytkownik skionline - bruno) do biura,ale tam przesympatyczne panie zapisaly nas -pobrały opłatę i uspokoiły,że zawody odbędą się zgodnie z tym programem co na stronce. Potem przeszliśmy na drugą stronę do pierwszego lepszego pensjonatu zagadaliśmy o nocleg i zaklepalismy pokoj dwuosobowy po 45 zł/osoba. Pensjonat pod Nosalem.były jeszcze wolne pokoje 3 osobowe-jak co to dam namiar. zrobilem parę fotek-wkleję poźniej ,bo teraz ekipa ciągnie mnie na Krupówki. czyli do zobaczenia w piatek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Edytowane 4 Marzec 2011 przez afrikaner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Pomalu termin zawodów skionline się zbliża, więc czas rozpocząć treningi na Nosalu Zimka powróciła, -5 i trochę świeżego śniegu. Jadę, zbadam teren i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi