MB Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Piątek to dodatek ... rozrywkowy, a w sobotę walczycie! Ciekawe co będzie jak się komuś ssanie włączy. Wiadomo co będzie -,....po zawodach.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Nagrody: Wśród wszystkich uczestników zawodów rozlosowane zostaną niezwykle atrakcyjne nagrody: dwa, 2-osobowe tygodniowe pobyty w 3-gwiazdkowym hotelu z wyżywieniem we włoskim Trentino wraz ze skipassami! Oprócz nagród głównych rozlosowane będą nagrody dodatkowe: plecaki, akcesoria i sprzęt narciarski. Więcej informacji na temat zawodów znajdziecie tutaj: http://www.skionline.pl/stacje/?co=relacje&id_relacji=89&id_txt=4240 a ja tak tylko informacyjnie chcialem spytac o te pobyty w Trentino, to jest na ten sezon czy na przyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 a ja tak tylko informacyjnie chcialem spytac o te pobyty w Trentino, to jest na ten sezon czy na przyszły? Jak wygrasz, to od razu możesz się pakować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Oficjalnie informuję, że 12. marca w Zakopanem na stoku Nosalu odbędą się nasze zawody. Rezerwujcie termin! Szczegóły wkrótce! Jako nowy forumowicz mam pytanie: czy te zawody są tylko dla forumowiczów? jakie są koszty zgłoszenia? Pytam raczej przyszłościowo, bo niestety (zakładając że te zawody są także dla mnie:) - pomijając moje zdolności zawodnicze:D) ten termin nie pasuje mi (a szkoda, bo chętnie poznałbym osobiście innych forumowiczów). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Jako nowy forumowicz mam pytanie: czy te zawody są tylko dla forumowiczów? jakie są koszty zgłoszenia? Pytam raczej przyszłościowo, bo niestety (zakładając że te zawody są także dla mnie:) - pomijając moje zdolności zawodnicze:D) ten termin nie pasuje mi (a szkoda, bo chętnie poznałbym osobiście innych forumowiczów). Pozdrawiam Przemek, Zawody są dla wszystkich, to impreza otwarta. Co do kosztów, warunków uczestnictwa to zapraszam na stronę zawodów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Przemek, Zawody są dla wszystkich, to impreza otwarta. Co do kosztów, warunków uczestnictwa to zapraszam na stronę zawodów. I wszystko jasne... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Jak wygrasz, to od razu możesz się pakować! e tam od razu wygrywać, czysta ciekawość.. jakby co:P bo ten sezon to raczej odpada, moja kobieta kontuzjowana także jak coś to raczej przyszły sezon.. no otwarcie w grudniu:) hehe, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Johnny, szukasz wymówki żeby nie przyjechać? Gdzie jest napisane, że w piątek są eliminacje? W piątek jest trening dla wszystkich, którzy przed sobotnim startem będą chcieli potrenować, a po treningu planujemy spotkanie w karczmie. W sobotę jest oglądanie trasy i zawody, więc nie szukaj wymówki tylko przyjeżdżaj. JC,mi o tą karczmę chodziło... Ale faktycznie trochę to źle zrozumiałem. Ciekawe co będzie jak się komuś ssanie włączy. Wiadomo co będzie -,....po zawodach.:D Może dobrze,że w piątek mnie nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Done! Zgłoszenia zrobione, wpłaty dokonane. Teraz już tylko nagrody zawody to pikuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Zazdroszczę Wam tych zawodów ale będę mocno trzymała kciuki ) Żeby wszyscy zjechali cało i bezpiecznie i żeby niedzieli nie towarzyszył mega kac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Zazdroszczę Wam tych zawodów ale będę mocno trzymała kciuki ) Żeby wszyscy zjechali cało i bezpiecznie i żeby niedzieli nie towarzyszył mega kac Dzięki! Jeszcze nie wiem,czy będę - praca - ale już robię pewne plany... Mogę być w sobotę,a skoro już będę,to może w niedzielę Kasprowy? Miała być majówka,ale co tam... Czekam jeszcze,czy Nasz grillowy się pojawi,bo bez niego jak bez ręki/narty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Inspekcja stoku! Dzisiaj inspekcja stoku w Zakopanem. Razem z Bończą przeprowadzimy pierwszą wizję lokalną na stoku. Zaplecze też sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Czyli profesjonalne kwatermistrzostwo pełną gębą.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Tia, będziemy sprawdzać zaplecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 zawody Rewelacyjna impreza, no ale niestety termin nie pasujący...szkoda bo jako przedstawiciel nizin:) Lubelszczyzny chętnie bym wystartował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Nosal po inspekcji Inspekcja Nosala za nami. Z Rafałem dokonaliśmy przeglądu stoku oraz zaplecza. To ostatnie jeszcze sprawdzamy Szykujcie narty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Inspekcja Nosala za nami. Z Rafałem dokonaliśmy przeglądu stoku oraz zaplecza. To ostatnie jeszcze sprawdzamy Szykujcie narty! Tylko proszę nie przesadzać ze "sprawdzaniem" tego zaplecza;) i oszczędzać siły na zawody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Czy ja też mogę się stawić? Rafał załatwisz gdzieś jakies tanie fajne lokum na noc w Zakopcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 (edytowane) Wojtek możesz spróbować tutaj: http://www.podnosalem.pl/index2.php?art=1293 Jest to pensjonat w bliskiej odległości od stacji i chyba ceny w miarę. Jeszcze może te ośrodki przejrzyj: http://mariazakopane.pl/pl/o_nas/ http://www.willakurant.pl/PNG/home.htm Poza tym wiele kwater prywatnych w pobliżu Nosala, ale tutaj trzeba podzwonić. Edytowane 20 Luty 2011 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 villa kurant ma fajną saunę wojtek jedziesz juz w pt czy kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Skoro ma być spotkanie w piątek w karczmie to chciałbym w tym też uczestniczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Inspekcja Nosala za nami. Z Rafałem dokonaliśmy przeglądu stoku oraz zaplecza. To ostatnie jeszcze sprawdzamy Szykujcie narty! Ale muldy... :eek: JC,takie pytania: - Jeśli zabiorę Dżonkę,ona też będzie musiała wpłacić wpisowe,żeby mogła wziąć udział np. w biegu na rakietach śnieżnych? - Być może zabiorą się ze mną znajomi - każdy z osobna będzie musiał wpłacić wpisowe? - Czy dla uczestników przewidziano jakieś karnety promocyjne? - Bardziej z ciekawości - jak długa będzie trasa slalomu i czy startujemy z samej góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Dzisiaj w ramach I Pucharu Stramusia dzieci do lat 12 startowały na Nosalu. byc może nasza trasa będzie wyglądać podobnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Dzisiaj w ramach I Pucharu Stramusia dzieci do lat 12 startowały na Nosalu. byc może nasza trasa będzie wyglądać podobnie To odpowiedź na jedno pytanie,dalej nie wiem co planować/zaplanujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 20 sekund jazdy będzie? moze mnie też się uda bo są na długiej polanie eliminacje MPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi