JC Napisano 17 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Hej Jacek Nie trzymaj nas/mnie na lince Chciałem drugi przejazd zobaczyć, bo w I "na ręcznym" jechałem, a w drugim miałem zamiar jechać szybciej - haha! Wyszło gorzej z czasem, ale waruny już były gorsze. Tak więc ciekaw jestem, jak wyglądało. To moje pierwsze filmy z nart, więc wdzięczny Ci jestem, że sfilmowałeś to wszystko. Za zdjęcia dzięki wielkie dla Agnieszki No i jeszcze rakietnice i rzuty na taśmę... Film już się wysyła na serwer. Samo renderowanie zajęło mi prawie 2 godziny, a teraz muszę wysłać do sieci prawie 1 GB filmu, a to też potrwa ponad 2,5 godziny! To niestety zajmuje trochę czasu. II przejazd córki możesz już oglądać na skionline.tv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 To dobrze że nie jezdzi na komórkach....(bez obrazy) luz, na komórkach nie mam zamiaru póki co jezdzic bo wiem w którym jestem miejscu:) to były Head SuperShape 184cm, tegoroczne.. uwagi możesz mi napisac na PW jak chcesz, bo wiem że są.. bedą poprawiane hehe.. szkoda że nie przyjechałeś! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kintul Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Moi Drodzy !!! Ja tez ciagle myslami jestem na nosalu, albo pod nosalem w karczmie. żałuje tylko ze dolaczylem do Was 2 dnia. W dzien treningu - piatek - pytalem kilku ludzi przy slalomie czy sa ze skionline - ale bez powodzenia. Tak wiec zjezdzalem sobie do zamkniecia czyli do 18 00 . O godzinie 17 30 wlaczono oswietlenie i mimo ze bylem jedyna osoba na stoku nie wyrzucono mnie - brawo Nosal ! A o 18 00 wylaczono swiatla rowniez w karczmie....ale do rzeczy bo tak jak napisałem na wstepie myslac o tych wspanialych chwilach, swietnie zorganizowanej imprezie - zastanawiam sie ile to musialo kosztowac pracy, wczesniejszych przygotowan.....Bardzo Ci Jacku - administratorze za to dziekuje!!!!! Pewnie to wynik dlugich przemyslen i wielu wysiłkow - bylo warto !!! zabawa byla przednia a i sportowa rywalizacja super. Ciekawe czym nas zaskoczysz w przyszlym roku. Filmy i zdjecia / wielkie dzieki Agnieszko jestes Wielka !!!!!! / sa wspaniale chociaz tak jak Boggie czuje sie jak KOZA . to daje do myslenia ze mamy inne wyobrazenie o swojej sylwetce , jezdzie - kamera to rewiduje bezlitosnie. Z drugiej strony to nie byl bardzo latwy slalom - dla mnie to byla walka o utrzymanie sie w slalomie. Z przyjemnoscia obejrzalem przejazdy kolegow bo na zywo to nie bylo mozliwe. Bończa - brawo !!! bardzo mi sie podobal Twój zjazd, takze innych Afrikaner, Luke. Boggie,Musial ,musialbym pewnie wymienic wszystkich. mysle ze w przyszlym roku bedziemy sie scigac i bawic w znacznie wiekszym gronie !!! Ja juz nad tym pracuje i polecam wszystkim znajomym strone SKIONLINE wierzac ze lykna forumowego bakcyla. jacek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Lukee, dlaczego? W przyszłym roku mam taki pomysł, aby zachęcić zawodników do startu. Przecież chodzi o to, aby popatrzyć i podpatrzyć. Zrobimy kategorie profi i dawaj, niech się ścigają z nami. Ja bardzo miło wspominam udział w zawodach z mistrzami olimpijskimi, czy zawodnikami pucharu świata, a tak się szczęśliwie złożyło, że miałem okazję startować z największymi gwiazdami tzn. Ingemarem Stenmarkiem i Franzem Kammerem. Może kiedyś ściągnę tego typu gwiazdy na nasze zawody?! Eeee...no jak tak mówisz to też jestem za. Fakt...za mała frekfencja była zeby oddzielić profesjonalistów. Jak bedzie więcej ludu i podział to każdy bedzie miał szanse w swojej grupie...i o to mi w poście chodziło. A poza tym to podpatrywanie...warto. Wracając do imprezy...dyskutowaliśmy w karczmie i byliśmy jednego zdania, ze brakło w piątek podpowiedzi instruktorów, myślalem ze coś podpowiedzą...bo w programie stało "trening z instruktorami" i to zmyliło (trudno było tez od nich tego wymagać..bo niby czemu) Ale spoko...następnym razem to już doświadczeni... inaczej pewnie podejdziemy do tematu. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 no to panie master czemu nie przyjechałeś się zmierzyć w swoich extra ciuszkach? i zgrywasz się na mnie co? ostatnio merytoryka twoich postów jest tak słaba ze aż mnie boli w plecach:) chodź pościgamy się razem zobaczymy kto będzie szybszy hmm? ten w gumie wyglądający dobrze wg Ciebie na mecie czy Ty Mnie po niczym się nie odbija bo mam do siebie duzy dystans którego Tobie brakuje Chciałem zauważyć tylko że imprez z zawodami Skionline to przez parę lat było już kilka i jedne jedyne które opuściłem z powodu choroby to były właśnie te ostatnie, a z tego co pamiętam, a pamiętam dobrze to na żadnych Ciebie nie było:cool:. Myślałem że oczekujesz konstruktywnej krytyki, ale teraz widzę że oczekiwałeś zupełnie czego innego, sorry że źle odczytałem Twoje oczekiwania:rolleyes:, a dystans do siebie.... , wnioskując po tym co napisałeś jest raczej odwrotnie. ---------------------------------------------------------------- Mnie osobiście podobał się przejazd Bończy. Rafał jedzie pewnie, konsekwentnie, panuje nad nartami, a nie narty nad nim. Oczywiście nie jest to szybki przejazd, choć porównując różnicę w czasie pomiędzy nim a gumowcami to nie jest jakaś wielka przepaść(ok 7 sekund), należy jeszcze dodać fakt że jest bez mała ponad 2 razy starszy od tych wcześniej wspomnianych:p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) ------------ Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 a z tego co pamiętam, a pamiętam dobrze to na żadnych Ciebie [red. Bugiego] nie było:cool:. Nie no Sławek, rok temu na Grunikach był na pewno Bugi, fakt że wtedy miał jeszcze nieco innego nicka:D, ale był. http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?do=showpost&p=91180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Nie no Sławek, rok temu na Grunikach był na pewno Bugi, fakt że wtedy miał jeszcze nieco innego nicka:D, ale był. http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?do=showpost&p=91180 Tak masz rację, tyle że to nie były zawody, a tylko trening:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Kurcza, Ty to jesteś literalny:). Teraz już chyba wiem, kto pisze te wszystkie klauzule wyłączające w umowach drobnym druczkiem;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 GS II przejazd Dla niecierpliwych: GS II przejazd mężczyzn (jakość się poprawi za kilka godzin) GS II przejazd kobiet Rakiety się wysyłają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Witam! Tak czytam sobie o zawodach i mnie po mału bierze. Ale zanim się zapiszę w przyszłym roku, mam niedyskretne pytanie o ilość uczestników w tych zawodach po 50-tce:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Witam! Tak czytam sobie o zawodach i mnie po mału bierze. Ale zanim się zapiszę w przyszłym roku, mam niedyskretne pytanie o ilość uczestników w tych zawodach po 50-tce:confused: A jak Ci powiem, że jeden z zawodników Pan Bolesław ma po 70. to przestaniesz się pytać o takie drobiazgi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Już przestałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 No i pięknie Takie relacje z zawodów to poezja. Na przykładzie filmu z I przejazdu widać, jak kamera spłaszcza obraz stoku. Oglądając wydaje się, że taki lajcik, popierdułka nie góra . A w rzeczywistości, to jednak jest trochę góry, co widać z perspektywy filmu z II przejazdu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) ------------ Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Sławek nie chodzi mi o krytykę bo taka jest pożądana tylko o twoją formę wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Rossi, mam tochę ponad. A oglądam, ogladam. Nawet moja żona popatrzyła z podziwem i może coś z tego następnym razem będzie. Będę się specjalnie hartował, by mnie coś niedopadło znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) ------------ Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Kolega JC już napisał że zawody w 2012 będą na tym samym stoku . Tylko nie licz na fory bo czas młodocianych i starszych był praktycznie taki sam . Tu masz LINK do wyników . . Tylko JC musi porozmawiać z tym panem co ratrakiem jeździł zeby się tym razem bardziej postarał no i zeby mniejszego bułgara ustawili i będize ok:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 A coś może wiadomo, przypuszczalnie o terminie? Też połowa marca? A na fory nie liczę, tylko obsługę dla starszych panów, tzn. pielęgniarki z kroplówką, brygada noszowych 4 dziewcząt (w krótkich spodenkach) itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Rakiety już są. Niezłe jajca:) nawet slowmotion jest. Jeden zawodnik mi się szczególnie podoba, zastosował technikę kroków 7 milowych . No i Bolek szacun, bo to łatwe nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Rakiety już są. Niezłe jajca:) nawet slowmotion jest. Jeden zawodnik mi się szczególnie podoba, zastosował technikę kroków 7 milowych . No i Bolek szacun, bo to łatwe nie było. Podpowiedz gdzie nie potrafię znaleźć tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Film z wyścigów na rakietach śnieżnych Film z wyścigów na rakietach śnieżnych na skionline.tv 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 http://www.skionline.tv/skionlinetv/?id_video=439¶m=sport| tutaj:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Sławek nie chodzi mi o krytykę bo taka jest pożądana tylko o twoją formę wypowiedzi. No właśnie, też bym się wkurzył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi