andrz18ej Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Nosal Witam. Powiem szczerze, że to moje pierwsze zawody gdzie poznałem tylko wspaniałych narciarzy. Atmosfera zawodów była wspaniała oraz lekka rywalizacja między drugim a siódmym miejscem. Pierwsze miejsce było na samym początku zarezerwowane dla Pana Jarka który po pierwszym zjeździe dał do zrozumienia że nie mamy co się nawet z nim mierzyć PS. Boogie mówisz że źle jechałeś a popatrz jak ja jechałem, nr 52 to dopiero był tragiczny zjazd Pozdrawiam wszystkich narciarzy uczestniczących w zawodach i czekamy do przyszłego roku Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 no no 57 pomyliło mi się z innymi zawodami jak narazie mam pare sekund przewagi nad Smiths'em ale kurde czuje że moja pozycja będzie zagrożona ale to dobrze dla obydwu z nas- większa mobilizacja do pracy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 no no 57 pomyliło mi się z innymi zawodami jak narazie mam pare sekund przewagi nad Smiths'em ale kurde czuje że moja pozycja będzie zagrożona ale to dobrze dla obydwu z nas- większa mobilizacja do pracy:P u makaronów mam zamiar poobijac troche tyki i moze nakrece filmik pod koniec.. zobaczymy czy bedzie progres:) mam co gonic, i kogo:) i brachu ide spac, do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Witam. Powiem szczerze, że to moje pierwsze zawody gdzie poznałem tylko wspaniałych narciarzy. Atmosfera zawodów była wspaniała oraz lekka rywalizacja między drugim a siódmym miejscem. Pierwsze miejsce było na samym początku zarezerwowane dla Pana Jarka który po pierwszym zjeździe dał do zrozumienia że nie mamy co się nawet z nim mierzyć PS. Boogie mówisz że źle jechałeś a popatrz jak ja jechałem, nr 52 to dopiero był tragiczny zjazd Pozdrawiam wszystkich narciarzy uczestniczących w zawodach i czekamy do przyszłego roku Andrzej No Andrzej...ale liczą się efekty. Byłeś 3 na pudle. Gratulacje. I zapraszamy do dyskusji na forum..pamiętasz, pytałem czy jesteś z forum. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Witam. Powiem szczerze, że to moje pierwsze zawody gdzie poznałem tylko wspaniałych narciarzy. Atmosfera zawodów była wspaniała oraz lekka rywalizacja między drugim a siódmym miejscem. Pierwsze miejsce było na samym początku zarezerwowane dla Pana Jarka który po pierwszym zjeździe dał do zrozumienia że nie mamy co się nawet z nim mierzyć PS. Boogie mówisz że źle jechałeś a popatrz jak ja jechałem, nr 52 to dopiero był tragiczny zjazd Pozdrawiam wszystkich narciarzy uczestniczących w zawodach i czekamy do przyszłego roku Andrzej Andrzej a ja Tobie i wszystkim uczestnikom zazdroszczę . Teraz macie swój film z zawodów . Macie o czym rozmawiać .Znacie się . Szkoda że nie przyjechałem . Który numer to Pan Jarek co wygrał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Rossi...nr 73...było wyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Rossi...nr 73...było wyżej. Fakt 73 miał ładny przejazd ( czy to forumowicz ? ). A u kobiet też super pojechała koleżanka z nr 5 . Brawo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrz18ej Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Nosal No Andrzej...ale liczą się efekty. Byłeś 3 na pudle. Gratulacje. I zapraszamy do dyskusji na forum..pamiętasz, pytałem czy jesteś z forum. Pozdr. Tak pamiętam jeszcze mi pan pokazywał logo forum Teraz będę częściej na forum bo będę szukał amatorskich zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Tylko nie "pan"...błagam;) Tu wszyscy są równi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Popatrzcie jeszcze na zwycieżczyni kobiet...bomba. Tylko jak się jest instruktorem z doświadczeniem sportowym...to tak się jeździ. Uważam, ze wśród totalnych amatorów to troszkę krzywka:rolleyes: Lukee, dlaczego? W przyszłym roku mam taki pomysł, aby zachęcić zawodników do startu. Przecież chodzi o to, aby popatrzyć i podpatrzyć. Zrobimy kategorie profi i dawaj, niech się ścigają z nami. Ja bardzo miło wspominam udział w zawodach z mistrzami olimpijskimi, czy zawodnikami pucharu świata, a tak się szczęśliwie złożyło, że miałem okazję startować z największymi gwiazdami tzn. Ingemarem Stenmarkiem i Franzem Kammerem. Może kiedyś ściągnę tego typu gwiazdy na nasze zawody?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 17 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Kochani Forumowicze !!!! Minęło kilka dni od zawodów No Jacek, bo już myślałem, że... Miło było Cie poznać... lotniku Teraz czekamy na relację z wyjazdu baaaaaardzo szczegółową, jak doskonaliłeś technikę ścigania w uroczym Trentino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Lukee, dlaczego? W przyszłym roku mam taki pomysł, aby zachęcić zawodników do startu. Przecież chodzi o to, aby popatrzyć i podpatrzyć. Zrobimy kategorie profi i dawaj, niech się ścigają z nami. Ja bardzo miło wspominam udział w zawodach z mistrzami olimpijskimi, czy zawodnikami pucharu świata, a tak się szczęśliwie złożyło, że miałem okazję startować z największymi gwiazdami tzn. Ingemarem Stenmarkiem i Franzem Kammerem. Może kiedyś ściągnę tego typu gwiazdy na nasze zawody?! To ja poproszę o Tinę Maze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 jak oglądam siebie to płakać mi się chce stoje na tych nartach tak wysoko jak koza:D Boogie ..... A czy Ty wiesz jak się kozy doi? Do dojenia kozy konieczne są gumowce z cholewami. Siada się za kozą,wkłada się jej tylne nogi w cholewy i doi się.:eek: A to wszystko po to żeby koza nie uciekała podczas dojenia. Lepiej popracuj nad tym.... (żeby nie wyglądać jak koza) Bo jeszcze Cię ktoś wydoi.:D:D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Bardzo fajne zawody, miła atmosfera - szkoda, że nie mogłem przyjechać podoba mi się przejazd Pani w czerwonej gumie i białym kasku - chyba nr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Boogie ..... A czy Ty wiesz jak się kozy doi? Do dojenia kozy konieczne są gumowce z cholewami. Siada się za kozą,wkłada się jej tylne nogi w cholewy i doi się.:eek: A to wszystko po to żeby koza nie uciekała podczas dojenia. Lepiej popracuj nad tym.... (żeby nie wyglądać jak koza) Bo jeszcze Cię ktoś wydoi.:D:D hahaha Dobre dobre w takim razie musze popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 a ja jak stara koza, do d.. nie podoba mi sie:P jade w piątek cwiczyc na slalomy za euro do Włoch:D Smiths23 czy te narty na których startowałeś to komórki Head'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) Wiecie co, jedyna osoba wśród Panów która w miarę dobrze przejechała ten gigant to nr 73, chodz i tak wg mnie za bardzo macha rękami przez to wydaje się że jedzie szybko ale wcale tak nie jest (brak płynności) i jeszcze jeden element: prawie każdy z was mijac obojętnie którą tyczkę "otwiera sie" tzn. macha rękami jakby się z kimś witał - bez sensu. Bardzo żałuję że nie byłem na tych zawodach bo chętnie bym sie poscigał na tym gigancie bo lubie takie podkręcone, ale miałem zawody w moim regionie. Może uda się na następny sezon... Edytowane 17 Marzec 2011 przez kajeran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Ładnie to przejechała dziwczyna z 5 na"5" i skutecznie miała chyba 2 czas zawodów:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) Ładnie to przejechała dziwczyna z 5 na"5" i skutecznie miała chyba 2 czas zawodów:)? Właśnie miałem pisac o numerze 5 wśród kobiet, że najbardziej ze wszystkich zawodników podobał mi sie właśnie jej przejazd. Troche sie dziwie że miała drugi czas zawodów bo jej jazda wyglądała naprawdę super (wg mnie najlepiej): równoległe prowadzenie nart, prawidłowe dociążenie dolnej narty, biodro lekko włożone, blisko tyki i nie było tego co u Panów, czyli tego "otwarcia" rękoma po minięciu tyczki. Macie gdzieś oficjalne wyniki z tych zawodów ? Z tego co widziałem na filmiku to spózniła tylko jedną bramkę (piątą od końca) a reszta extra Edytowane 17 Marzec 2011 przez kajeran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 nie Smiths'owe Heady to nie są komórki to jest top sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 nie Smiths'owe Heady to nie są komórki to jest top sklep To dobrze że nie jezdzi na komórkach....(bez obrazy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) Kajeran, ale ona miała drugi czas ogółem nie w kategorii kobiet a dlaczego drugi waga zawodniczki robi swoje:( i raz jej nartkę złapało niestety inaczej objechałaby wszystkich facetów:) Edytowane 17 Marzec 2011 przez TCarving Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) ------------ Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Kajeran, ale ona miała drugi czas ogółem nie w kategorii kobiet a dlaczego drugi waga zawodniczki robi swoje:( i raz jej nartkę złapało niestety inaczej objechałą by wszystkich facetów:) Mi chodziło właśnie że ogółem powinna być pierwsza bo to była jazda na pierwsze miejsce. Co do wagi to owszem na pewno była lżejsza od Panów ale tego wypłaszczenia nie było dużo (więcej się działo na ściance), faktycznie na jednej tyce ją przytrzymało i tak jak napisałem wcześniej piąta bramka od końca zdecydowanie spózniona (i to jeszcze na płaskim) dlatego straciła, ale gdyby nie to to byłoby tak jak napisałeś: 1-sza ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Hej Jacek Nie trzymaj nas/mnie na lince Chciałem drugi przejazd zobaczyć, bo w I "na ręcznym" jechałem, a w drugim miałem zamiar jechać szybciej - haha! Wyszło gorzej z czasem, ale waruny już były gorsze. Tak więc ciekaw jestem, jak wyglądało. To moje pierwsze filmy z nart, więc wdzięczny Ci jestem, że sfilmowałeś to wszystko. Za zdjęcia dzięki wielkie dla Agnieszki No i jeszcze rakietnice i rzuty na taśmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi