ravick97 Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 (edytowane) Transmisję Live z treningu można znaleźć tutaj: http://nosal.pl/pl/kamera-na-zywo.html Jak widać ostatnie poprawienie tyczek i startujemy:). Edytowane 11 Marzec 2011 przez ravick97 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 Transmisję Live z treningu można znaleźć tutaj: http://nosal.pl/pl/kamera-na-zywo.html Jak widać ostatnie poprawienie tyczek i startujemy:). Oglądałem dziś w robocie,jak czas pozwalał ,ostre treningi były! A ile gleb... Miłej zabawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 11 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2011 Żal nie powiem co ściska.. bo .d...pę ???????????? no nic madry polak po szkodzie, jak sie jest dorosłym trza na siebie zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Wczorajszy trening odjechany dobra organizacja ze strony SN Strama, wszystko przygotowane, bez zamoty. Potem spotkanie w Karczmie Nosal w gronie Skionline. A potem jeszcze jedno w Nosalowym. Miło było poznać chłopaków w realu. Dzisiaj od 10 zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Jestem w Zakopanem, więc pogoda jest Sprawdźcie sami www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_miejscowosci=98 Jak napisał ravick97 relację LIVE można oglądać tutaj Dziękuję za miłe spotkanie w Karczmie pod Nosalem i życzę wszystkim wspaniałej zabawy. Już się nie mogę doczekać biegu na rakietach śnieżnych Będzie ubaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) no to po ciężkim tereningu i spokojnej nocy obudzilo nas dzis slonko. wczorajsze wrażenia oczywiscie pozytywne:trening,spotkanie. dzis juz nie będzie pewnie tak lekko. tu fotka z mini WZF (z wilkiej chmury mały deszcz...). miło bylo poznać.Fotkę robil Bończa,ale nie udzielił zgody na wykorzystanie jego wizerunku-no to się go wycieło tak to wyglądało Edytowane 12 Marzec 2011 przez afrikaner 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) ---------------------------------------------------- Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Niestety nie oglądałem treningu , więc mam pytanie w miarę dobrze widać jadących po trasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) widzę z okna ,że juz coś zaczyna się dziać -więc lecimy na rozgrzewkę. Edytowane 12 Marzec 2011 przez afrikaner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Gigant i meta już stoją! I właśnie partner zawodów - RED BULL stawi namiot Ale będzie jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Gigant i meta już stoją! I właśnie partner zawodów - RED BULL stawi namiot Ale będzie jazda! Widać na kamerze . JC czy właściciel kamery nie mógł by trochę przybliżyć trasy giganta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 I ja tam byłem,.........tylko bezalko piłem . Miło było poznać nowe twarze,a te znane już z poprzednich WZF znów zobaczyć. Niestety nadmiar przeróżnych zajęć zmusił mnie do wczesnego powrotu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Ja Ci tego nie powiem bo wyjeżdżałem spod Nosala po pierwszym przejeździe. Ale pewnie już są znane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 I co? Dalej żadnych wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Wyniki są tutaj, choć one zupełnie nie ważne są: http://www.strama.szkola.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=596%3Awyniki-i-mistrzostwa-stramaaskionlinepl&catid=103&Itemid=234〈=pl Dochodzę do siebie pomału i na razie mogę tylko napisać, że dziękuję serdecznie skionline.pl oraz SN Strama za wspaniałą imprezę. Równie wielkie dzięki dla współzawodników z skionline.pl i wszystkim innym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Wyniki są tutaj, choć one zupełnie nie ważne są: http://www.strama.szkola.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=596%3Awyniki-i-mistrzostwa-stramaaskionlinepl&catid=103&Itemid=234〈=pl Dochodzę do siebie pomału i na razie mogę tylko napisać, że dziękuję serdecznie skionline.pl oraz SN Strama za wspaniałą imprezę. Równie wielkie dzięki dla współzawodników z skionline.pl i wszystkim innym. Bończa, a możesz dać znać jak wypadli forumowicze, bo nazwiska z listy nic mi nie mówią, nie ma przy nich załączonych nicków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Pierwsze zdjecia z zawodów Pierwsze zdjęcia z zawodów. Zawodnicy zdjęcie grupowe Ekipa forum skionline.pl - dziękuje za spotkanie! Walka na trasie - ten zielony gość to ja Tu tez mam zdjęcie Oglądanie trasy przed drugim przejazdem Jacek - przyjechał specjalnie z Gdańska! "Opłacało się" - pojedzie do Trentino 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Ja Ci tego nie powiem bo wyjeżdżałem spod Nosala po pierwszym przejeździe. Ale pewnie już są znane. Figo... DZIĘKUJĘ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Bode Miller?Myślicie, że tylko Bode umie jeździć po siatkach. My też pod Nosalem mamy swoich jeźdżców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Kurcze, jak ja Wam dzisiaj zazdrościłem...Nie tyle samych zawodów (moje doświadczenie w tym zakresie jest niewielkie) ale możliwości spotkania:) JC mógłbyś zidentyfikować ekipę SKIONLINE ze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Było pięknie... Organizacja naprawdę na najwyższym poziomie. Super nagrody!. Trasa zjazdu wymagająca, dobrze przygotowana. Wszystko tip-top. Wspaniała atmosfera...piękna pogoda. Trochę brakowało frekwecji skionlinowej...naprawdę żałujcie. Miło było poznać chłopaków...pośmialiśmy się trochę i wcząchnęli co nieco;) co niektórzy;) Rafał dzięki jeszcze raz za podwiózkę. A Jacek za wspaniałą organizację. Gratulacje oczywiście dla zwyciezców...no i dla szczęściarzy. Do zobaczenia next time. Fotek nie robiłem bo inni nadrabiali...Afri pewnie powrzuca, jak odetchnie;)..i sie wyjeździ. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 ....(moje doświadczenie w tym zakresie jest niewielkie) ale możliwości spotkania:) JC mógłbyś zidentyfikować ekipę SKIONLINE ze zdjęcia? Przemek...doświadczenia nas wszystkich były niewielkie. Ale tu nie o to chodziło, chodziło o sprawdzenie siebie, wzięcie się za bary z Nosalem. Pierwsze miejsca zajęli goście spoza skionline, częsc ze Stramy część...nie wiem. Ale było warto, trasa nie była łatwa moim zdaniem i ktoś bez doświadczenia tu nie miał szans. Ale samo wzięcie udziału...bezcenne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2011 Kurcze, jak ja Wam dzisiaj zazdrościłem...Nie tyle samych zawodów (moje doświadczenie w tym zakresie jest niewielkie) ale możliwości spotkania:) JC mógłbyś zidentyfikować ekipę SKIONLINE ze zdjęcia? Jacek pewnie ma jeszcze wiele pracy, więc ja go wyręczę: w górnym rzędzie od lewej: Lukee, Bruno, Africaner, Bończa, JC, Nat - córka Bończy, Aklim, syn Aklima, ? - przepraszam, ale zapomniałem klęczą: Jacek z Gdańska Kintul, KMusial, Boogie, Smith. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi