JC Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Ale muldy... :eek: JC,takie pytania: - Jeśli zabiorę Dżonkę,ona też będzie musiała wpłacić wpisowe,żeby mogła wziąć udział np. w biegu na rakietach śnieżnych? - Być może zabiorą się ze mną znajomi - każdy z osobna będzie musiał wpłacić wpisowe? - Czy dla uczestników przewidziano jakieś karnety promocyjne? - Bardziej z ciekawości - jak długa będzie trasa slalomu i czy startujemy z samej góry? Johhnny regulamin jasno odpowiada na twoje pytania: startowe nie obejmuje ceny karnetu, startowe płaci każdy startujący - bez względu na konkurencję. Co do długości, to odpowiedź poniżej 20 sekund jazdy będzie? moze mnie też się uda bo są na długiej polanie eliminacje MPA Na zdjęciu jest tylko przykład. Nasz gigant będzie miał start po pierwszą ścianką, czyli wyżej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 A tak jechały dzieci (zdjęcie zrobione na stromym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 no niby dziecko na tym zdjęciu ale sprzęt jak profi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 no niby dziecko na tym zdjęciu ale sprzęt jak profi:rolleyes: to jest profi nawet sponsora na kasku widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Spotkanie forumowiczów w Zakopanem Zawody zawodami, a kto przyjedzie, aby się spotkać i wspólnie porozmawiać o... nartach oczywiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Czy jest jakaś choćby nieoficjalna lista obecności? Pytam z ciekawości, jak liczny WZF się szykuje. Sam na razie się nie wybieram,......ale,......kto wie,kto wie. Albowiem nie zbadane są są ścieżki którymi podąża Figo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Albowiem nie zbadane są są ścieżki którymi podąża Figo A co dopiero SB ma powiedzieć?, tak że z mojej strony temat jak najbardziej otwarty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Zawody zawodami, a kto przyjedzie, aby się spotkać i wspólnie porozmawiać o... nartach oczywiście ? a ja moze bym się przejechała;) tylko co ja bym mogła Wam specjalisci o nartach powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 a ja moze bym się przejechała;) tylko co ja bym mogła Wam specjalisci o nartach powiedzieć Dobry kawał,....doooobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Dobry kawał,....doooobry. Nie no dobra;) cos tam wiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 A tak jechały dzieci (zdjęcie zrobione na stromym! Dzieci, dzieci... No i po co to dołowanie innych (nieco starszych:D) dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Nie no dobra;) cos tam wiem:D Dobry kawał,....doooobry. Ewa przyjedź. Jestem pewien, że Figo Cię podrzuci! A o merytorykę dyskusji zadba SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Jestem niestety niezastapiona w pracy:rolleyes: pół dnia to wycyganiłam na jutro i pojutrze bo jade zbadać stok - pewien;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 ja mam jedno techniczne pytanie co do drogi -( na pewno ktoś jechał ostatnio zakopianką): czy w Nowym Targu dalej remontują most ? pytam, bo w lato utknąłem tam w korku na 2,5 godz, a teraz jakby mi się poukładało to byłbym na styk-oczywiście bez tego korka, a tak to może byc poślizg,chyba że wcześniej objazd i od Kościeliska do celu. ostatnio kolega z pracy śmigał od Korbielowa przez Słowację i też sobie chwalił drogę-bez korków ,zwężek -ciutkę dłużej ,ale płynnie ( w Słowacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 ja mam jedno techniczne pytanie co do drogi -( na pewno ktoś jechał ostatnio zakopianką): czy w Nowym Targu dalej remontują most ? pytam, bo w lato utknąłem tam w korku na 2,5 godz, a teraz jakby mi się poukładało to byłbym na styk-oczywiście bez tego korka, a tak to może byc poślizg,chyba że wcześniej objazd i od Kościeliska do celu. ostatnio kolega z pracy śmigał od Korbielowa przez Słowację i też sobie chwalił drogę-bez korków ,zwężek -ciutkę dłużej ,ale płynnie ( w Słowacji). Z Bielska jeżdżę tylko przez Słowację. Dojazd bez korków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Z Bielska jeżdżę tylko przez Słowację. Dojazd bez korków. czasowo jak to wychodzi np. z Bielska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 czasowo jak to wychodzi np. z Bielska ? Podobnie jak przez Suchą - Nowy Targ. Masz pewne że nie spotka cie niespodzianka. No chyba, że 20E pokuty... ostatnim razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 ja mam jedno techniczne pytanie co do drogi -( na pewno ktoś jechał ostatnio zakopianką): czy w Nowym Targu dalej remontują most ? pytam, bo w lato utknąłem tam w korku na 2,5 godz, a teraz jakby mi się poukładało to byłbym na styk-oczywiście bez tego korka, a tak to może byc poślizg,chyba że wcześniej objazd i od Kościeliska do celu. ostatnio kolega z pracy śmigał od Korbielowa przez Słowację i też sobie chwalił drogę-bez korków ,zwężek -ciutkę dłużej ,ale płynnie ( w Słowacji). Korbielów i przez Słowację droga jest ok, ale przez te wszytkie wiochy słowackie jedzie się wolno, bo łapia dośc czesto...a tam wszedzie ograniczenia, km moze 5 więcej niz z Zywca przez Korbielów, ale u nas tniesz;) ja proponuje: DO ŻYWCA - 69 946 ŁEKAWICA GILOWICE ŚLEMIEŃ LAS KUKÓW STRYSZAWA Przysłop 957 ZAWOJA 957 JABŁONKA 958 CZARNY DUNAJEC Podczerwone Chochołów Witów Kościelisko jestes u Celu Zakopane te droge polecam:) jedynie Stryszawa i okolice trzeba zwolnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Korbielów i przez Słowację droga jest ok, ale przez te wszytkie wiochy słowackie jedzie się wolno, bo łapia dośc czesto...a tam wszedzie ograniczenia, km moze 5 więcej niz z Zywca przez Korbielów, ale u nas tniesz;) ja proponuje: DO ŻYWCA - 69 946 ŁEKAWICA GILOWICE ŚLEMIEŃ LAS KUKÓW STRYSZAWA Przysłop 957 ZAWOJA 957 JABŁONKA 958 CZARNY DUNAJEC Podczerwone Chochołów Witów Kościelisko jestes u Celu Zakopane te droge polecam:) jedynie Stryszawa i okolice trzeba zwolnic Potwierdzam, trasa przez Stryszawę i Zawoję jest zdecydowanie znośna. Jeżdzę tak w lecie na motocyklu i jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 SITN oficjalnym patronem zawodów Z przyjemnością informuję, że Stowarzyszenia Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN objęło patronatem I Mistrzostwa Szkoły Narciarskiej STRAMA & skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Z przyjemnością informuję, że Stowarzyszenia Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN objęło patronatem I Mistrzostwa Szkoły Narciarskiej STRAMA & skionline.pl Czyli czas rozpocząć jakiś profesjonalny trening:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Czyli czas rozpocząć jakiś profesjonalny trening:) No tak, bo musisz jakoś do mety dojechać, a przynajmniej wystartować Może między kwiatkami, taki zwinnościowy, a potem siłowy przy ładowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 Może między kwiatkami, taki zwinnościowy, a potem siłowy przy ładowaniu a słyszałam o tych kwiatkach w sobote bardzo pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 a słyszałam o tych kwiatkach w sobote bardzo pozytywnie to tylko plotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 28 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2011 to tylko plotki Ale to, że pilnie trenujesz przed zawodami, to już nie są plotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi