pollack Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Witam Chciałbym zapytać czy narty head xrc 800 177cm były by dobrym wyborem na początek mojej przygody z nartami ? Mam ok 180 cm 87 kg na nartach jeździłem chwile w tamtym sezonie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Czy nie za szybko na taki zakup. Zastanów się raczej nad wypożyczeniem nart a jeśli naprawdę czujesz, że będziesz dużo jeździć to pomyśl o zakupie butów. Kupując teraz narty wydasz nie potrzebnie kasę bo gdy Twoje umiejętności wzrosną te dechy będą już dla Ciebie nieodpowiednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Chciałbym zapytać czy narty head xrc 800 177cm były by dobrym wyborem na początek mojej przygody z nartami ? Chyba jeszcze nie;)http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2090&id_modelu=2653 Szukaj nart dla średniozaawansowanych,albo jak pisze Ambro wypożyczaj narty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi