Adamek182 Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 Widzę że wątek stary-więc odświerze pytaniem.Zakupiłem ostatnio GoGle Anon Figmant Painted Crimson N - z "szybką" pomarańczową-podobno odpowiednią na dobre warunki pogodowe ale jak zauważyłem(poruszając się po pokoju wieczorkiem-ciągle czekam na start sezonu w Polsce) niezbyt sprawdzające się przy słabym świetle. No i zaczalem poszukiwania "szybki" rozjaśniającej nieco mrok. Jakieś podpowiedzi? Może linki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markli Napisano 1 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2012 Jeżeli poszukujesz czegoś co naprawdę rozjaśni obraz wieczorkiem to zdecydowanie Oakley z szybami H.I. Yellow, H.I. Persimmon, H.I. Amber lub Yellow, Persimmon, Amber z naciskiem na pierwsze 3. Te szyby nie mają moim zdaniem konkurencji. Rewelacyjna ostrość obrazu i w nocy jakby Ci zapalił ktoś dodatkową lampkę. Oakley to wydatek sporty ale za to sprzęt na lata i pełen komfort jazdy wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek182 Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Tylko ze tak jak napisałem kupiłem już te Anon'y no i bardziej chciał bym samą szybkę do nich. Nie bardzo radzę sobie z wyszukaniem w sklepach internetowych czegoś takiego więc o pomoc prosze. Mogłem napisać wcześniej,przed zakupem. Ale poszło....hehe dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi