djkoval Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Typowanie Jeszcze nigdy z takim zaciekawieniem nie kibicowałem zawodnikom...po wczorajszym prowadzeniu w typach. No niestety , nie tym razem, ale walczę dalej o zwycięstwo w całym cyklu. Pozdrawiam z Puław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 gratluje zwycięzcy !!! jak takie nagrody sa za pojedynczy weekend to ciekawe co bedzie za "generalke" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Gratulacje zwycięzcom A kilka refleksji narciarskich....... niesamowita dyspozycja szybkościowa Vonn i trochę pecha. Rewelacyjne przygotowanie siłowo - szybkościowe Riesch, dziewczyna która wymiata SL takie rzeczy odpierdziela w DH i SG, że tylko mistrzyni jest ją w stanie pobić :eek: rewelacja; już poprzedni sezon "coś" zapowiadał, a w tym miodzio No i Julka pokazuje się od bardzo dobrej strony, 2 sezony temu praktycznie dziewczyna grzała tyły, ostatni sezon małe przebłyski z medalami na koniec, a teraz niezły początek. Szkoda że Kasia nie zaliczyła takiego come back tylko coraz gorzej........, ta druga minka to do jej prowadzących. A u panów "wszystko może się zdarzyć", co ma swoje uroki że duża wszechstronność i mała przewidywalność. Teraz śnieg na starym kontynencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 no to wielkie gratki dla zwycięzcy !!!! takiej nagrody od początku tych konkursów jeszcze nie było - więc jest się czym cieszyć.... bo może już takiej nie będzie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Lindsey i Maria psuja zabawę. Dobrze ze u facetów nie ma takiej dominacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 takiej nagrody od początku tych konkursów jeszcze nie było jak to nie, była lepsza, zajrzyj w archiwum. Jeśli to rzeczywiście autentyk to "włochy" nawet do tego nie podskoczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 ogólnie dużo trudniej trafić męskie wyniki niż żeńskie u kobiet faworytki nie zawodzą, u mężczyzn jest inaczej moim zdaniem zawodzi Janka - kilka razy postawiłem na niego, ale z mizernym rezultatem, może szykuje się na mistrzostwa świata, może po chorobie jest jeszcze w złej dyspozycji powodzenia w następnych typowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 Dobra modyfikacją byłoby dodatkowe 10punktów za wytypowanie i trafienie zawodnika za poza pierwszej 8. Dzięki temu więcej byłoby ruchów a nie tylko Lindsey i Maria. Chyba ze będzie zabronione typowanie na te dwie zawodniczki : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 6 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2010 @ JC Proszę o sprawdzenie notowania konkursu dla SG pań z niedzieli 5.12 - nie ma mnie na liście. Jestem przekonany, że typowałem - w tym samy czasie obstawiałem SG z G facetów - i na liście z wynikami G jestem ujęty, a na SG nie. Proszę o sprawdzenie czy to błąd softu, czy raczej mój tj. np nie kliknąłem potwierdzenia ? wolałbym, żeby to był błąd softu, bo to drugie, to nic tylko oblicze starości gratulacje dla zwycięzców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 jak to nie, była lepsza, zajrzyj w archiwum. Jeśli to rzeczywiście autentyk to "włochy" nawet do tego nie podskoczą. przypomnij-bo nie kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 8 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Szkoda w takim razie, ale w sumie to logiczne żeby brać pod uwagę 3grudnia także. Gratuluję też pomysłu na konkurs bo dzięki temu, także moja małżonka ze zdwojonym zainteresowaniem zaczęła oglądać zawody w mojej ulubionej dyscyplinie:) Pozdrawiam serdecznie i nastepnym razem postaram się wygrać Chciałbym Ci wysłać nagrodę, ale masz nie mam Twoje adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Chciałbym Ci wysłać nagrodę, ale masz nie mam Twoje adresu Jacku to - "ślij na Berdyczów" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 przypomnij-bo nie kojarzę "osobiste" gratulacje Hermana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi