JC Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 (edytowane) Uwaga, uwaga, uwaga! Dzięki współpracy redakcji skionline.pl z Eurosport Polska w najbliższy weekend w naszej zabawie w "Typowanie najszybszych" do wygrania jest wyjazd na finał zawodów Tour de Ski w Val di Fiemme we Włoszech oraz możliwość dopingowania Justyny Kowalczyk na żywo!!! I nagroda obejmuje: - pokój dla dwóch osób w hotelu trzygwiazdkowym w okolicach Val di Fiemme (dwa noclegi 7. - 8. stycznia, hotel: GARNI’ ROSENGARTEN ***, Via Roma 46, 38030 CASTELLO DI FIEMME, TEL. 0462340007) - 2 bilety VIP na zawody Tour de Ski 8. - 9. stycznia 2011 - opiekę przewodnika VIP na miejscu - spotkanie "Meet & greet" z Jurgiem Capolem, dyrektorem FIS ds biegów narciarskich - skipass na dwa dni (8. - 9. stycznia) na Fiemme Obereggen: - 2 pakiety nagród FIS i Eurosportu (wręczane na miejscu w hotelu) Nagroda nie obejmuje: - dojazdu i ubezpieczenia Zwycięzca zobowiązany jest do uiszczenia opłaty od nagrody w wysokości 10% Za 2. i 3. miejsce plecaki Eurosport Zasady zabawy: - zarejestruj się na forum skionline.pl - wytypuj zawodników, którzy Twoim zdaniem staną na podium w każdej edycji zawodów Za poprawne wytypowanie miejsca zawodnika na podium otrzymujesz 5 pkt. Za poprawne wytypowanie zawodnika w pierwszej trójce bez poprawnego wskazania miejsca na podium otrzymujesz 3 pkt. Jeżeli zawodnik A zajmuje ex aequo z zawodnikiem B np. 2 miejsce, to: - za typowanie zawodnika A lub B na 2. miejscu otrzymuje się 5 pkt. - za typowanie zawodnika A lub B na 3. miejscu otrzymuje się 3. pkt - za typowanie zawodnika A lub B na 1. miejscu otrzymuje się 3. pkt Zwycięża osoba, która we wszystkich edycjach zawodów Alpejskiego Pucharu Świata w weekend zdobędzie największą ilość punktów. W przypadku jeżeli dwie lub więcej osób uzyska taką samą ilość punktów o wygranej decyduje wcześniejsza godzina typowania w pierwszych zawodach weekendu. Zwiększ swoje szanse i zaproś znajomych do zabawy! Typujemy tutaj Redakcja skionline.pl zastrzega sobie prawo odwołania konkursu w dowolnym momencie bez podania przyczyn. Nagroda nie podlega wymianie na jakikolwiek ekwiwalent, w tym również pieniężny. Edytowane 1 Grudzień 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 ja już wytypowałem, Panowie i Panie - prowadźcie na Tour de Ski:D hehe, w związku że przez nastepne dwa weekendy nie bede miał dostępu do neta typowałem też Francję od razu:) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 (...) w związku że przez nastepne dwa weekendy nie bede miał dostępu do neta typowałem też Francję od razu:) powodzenia Ano właśnie - ci co jeżdżą na nartach muszą typować w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Ano właśnie - ci co jeżdżą na nartach muszą typować w ciemno Jest ryzyko - jest zabawa:) swoje typy będe śledził w TV:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 z ciekawości ile to te 10%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Typujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Ano właśnie - ci co jeżdżą na nartach muszą typować w ciemno Ja i tak typuję w ciemno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Typujemy, a jakże w ciemno :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Czy jestem faktycznie ślepy czy "niegadzie" nie ma list startowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Czy jestem faktycznie ślepy czy "nigdzie" nie ma list startowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 (edytowane) Czy jestem faktycznie ślepy czy "nigdzie" nie ma list startowych ja też jak Steve W. typuję Edytowane 3 Grudzień 2010 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Czy jestem faktycznie ślepy czy "nigdzie" nie ma list startowych Listy startowe mogą być opublikowane dopiero po losowaniu numerów startowych przez czołową 15. A to odbywa się zwykle wieczorem, dzień przez zawodami. Jako, że zawody sa w Ameryce, więc w nocy naszego czasu! A tu masz listę startowa menów: http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=AL&raceid=62286 i łomenów: http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=AL&raceid=62235 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Choć tyle, że wiem że moje / moi jadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 No i zwiało zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Dziś trenerzy, którzy są na miejscu informują, że jest lekki opad śniegu, ale nie ma wiatru i trasa jest doskonale przygotowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Jakie typy na dzisiaj? Ktoś zmieniał. Po wczorajszym zjeździe mamy dwie dziesiątki! http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&id_typowania=2025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Ją nawet nie pamiętam, kogo typowalem I tu mam pytanie. Czy podgladajac swoje typy, zostanie to zapisane, jako edycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Ją nawet nie pamiętam, kogo typowalem I tu mam pytanie. Czy podgladajac swoje typy, zostanie to zapisane, jako edycja? Potwierdziłem jeszcze u mojego IT, edycja (podglądniecie typowań) nie powoduje zmiany daty typowania. Dopiero naciśnięcie klawisza "zapisz typowanie" zmienia datę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Będzie ciekawie dzisiaj na gigancie facetów. Poprzednie zawody nie dojechały, wielu potencjalnych faworytów. Ja postawiłem na Grange. Chłop niesamowity jest. Po kontuzji wrócił i wygrał slalom w WC, ale również gigant w America Cup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Pytanie w kwestii formalnej, na stronie była informacja, że typujemy w weekend 4-5 i do mniej wiecej godziny temu tak była liczona punktacja, według pobieżnych obliczeń udało mi się wygrać, natomiast przed chwilą do punktacji dodano wyniki z 3 grudnia i wówczas już prawdopodobnie wygrawa ktoś inny. Czy mógłbym prosić o jasną wykładnię, ponieważ już się cieszyłem ze zwycięstwa i wygranej, a tu nagle...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Pytanie w kwestii formalnej, na stronie była informacja, że typujemy w weekend 4-5 i do mniej wiecej godziny temu tak była liczona punktacja, według pobieżnych obliczeń udało mi się wygrać, natomiast przed chwilą do punktacji dodano wyniki z 3 grudnia i wówczas już prawdopodobnie wygrawa ktoś inny. Czy mógłbym prosić o jasną wykładnię, ponieważ już się cieszyłem ze zwycięstwa i wygranej, a tu nagle...? To była błędnie podana data za co przepraszam. W punktację wchodzą wszystkie zawody z całego weekendu, czyli piątek też. Miałeś wspaniałe typowanie w gigancie nie wiele Ci brakowało, a trafiłbyś ideał za 15 pkt. Wyniki zabawy w weekend 3-5.12.2010: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&akcja=klasyfikacja_weekend&weekend=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ojciecpramatki Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Szkoda w takim razie, ale w sumie to logiczne żeby brać pod uwagę 3grudnia także. Gratuluję też pomysłu na konkurs bo dzięki temu, także moja małżonka ze zdwojonym zainteresowaniem zaczęła oglądać zawody w mojej ulubionej dyscyplinie:) Pozdrawiam serdecznie i nastepnym razem postaram się wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 (edytowane) Szkoda w takim razie, ale w sumie to logiczne żeby brać pod uwagę 3grudnia także. Gratuluję też pomysłu na konkurs bo dzięki temu, także moja małżonka ze zdwojonym zainteresowaniem zaczęła oglądać zawody w mojej ulubionej dyscyplinie:) Pozdrawiam serdecznie i nastepnym razem postaram się wygrać Jeszcze raz Cię przepraszam i gratuluję typowania giganta! Wygrałeś plecak i coś jeszcze dołożę od siebie w przeprosin. Gratulacje dla Szymonidiusa. Pojedzie do Włoch i jako VIP będzie kibicować Justynie Kowalczyk, a przy okazji pojeździ na nartach. Edytowane 5 Grudzień 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Zapomniałem o typowaniu, ale kaszana Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Popatrzcie tutaj: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&id_typowania=2029 Trzech forumowiczów trafiło max - 15! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi