JC Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Szukam donosicieli z naszych ośrodków narciarskich. Ja jestem z Bielska, Bończa z Zakopanego. Proszę o informację gdzie mamy wtyki z pierwszej ręki. Chciałbym stworzyć listę osób, które będą donosić ... co się dzieje w górach. Ułatwi to wszystkim zdobycie informacji o warunkach narciarskich, ale także o warunkach na drogach, parkingach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Szukam donosicieli z naszych ośrodków narciarskich. Ja jestem z Bielska, Bończa z Zakopanego. Proszę o informację gdzie mamy wtyki z pierwszej ręki. Chciałbym stworzyć listę osób, które będą donosić ... co się dzieje w górach. Ułatwi to wszystkim zdobycie informacji o warunkach narciarskich, ale także o warunkach na drogach, parkingach itd. kurna nie pasuje mi ta nazwa ale na mnie mozna liczyć w sprawie Pracicy koło Andrychowa i w pobliżu Mosorny, Żar coś w Żywcu Czesto bywam na Słowacji w Shielne i Polhora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Jacku,jak zwykle możesz liczyć na informację ode mnie,na tyle,ile oczywiście będę miał czasu na jazdę w Naszym regionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 kurna nie pasuje mi ta nazwa ale na mnie mozna liczyć w sprawie Pracicy koło Andrychowa i w pobliżu Mosorny, Żar coś w Żywcu Czesto bywam na Słowacji w Shielne i Polhora Jacku,jak zwykle możesz liczyć na informację ode mnie,na tyle,ile oczywiście będę miał czasu na jazdę w Naszym regionie. Dziękuję. Co do nazwy, to tak żeby sprowokować kliknięcie . Mam nadzieję, że zgłoszą się Forumowicze Krynicy, Szklarskiej, Czarnej Góry, może ktoś z Bieszczadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Witam. Moge DONOSIC (hehe)... z Zieleńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Ja tez z Bielska także Szczyrk, Żar, Wisła, a prócz tego bywam na Wielkiej Raczy od czasu do czasu także z tamtąd również mogę donosić. Z racji specyfiki pracy mam nadzieje nartować w tygodniu również przedpołudniami, a nie jak dotychczas było wieczorami. Jeśli mogę być pomocny to się zgłaszam na tajnego współpracownika SS (służby sniegowej) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 ja moge śmiało donosić z Krynicy! głównie Słotwiny i Azoty bo to najczęściej odwiedzane przezemnie ośrodki w okolice, niecałe 25km.. na Jaworzynie nie bywam często, kilka razy w roku ale moge coś napisać. I myślę że razem z Bode dorzucimy jakieś info z Rytra, i z Wierchomlii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 A ja donoszę że u mnie na górce pod domem już wyjeżdżone :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Szukam donosicieli z naszych ośrodków narciarskich. Ja jestem z Bielska, Bończa z Zakopanego. Proszę o informację gdzie mamy wtyki z pierwszej ręki. Chciałbym stworzyć listę osób, które będą donosić ... co się dzieje w górach. Ułatwi to wszystkim zdobycie informacji o warunkach narciarskich, ale także o warunkach na drogach, parkingach itd. JC ja codziennie droge do szczyrku pokonuje i jestem na miejscu wiec nie widze problemu moge szpiegować i donosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Jacku ja jak w ubiegłym roku będę raportował z Gór Niskopienno Świętokrzyskich W tym roku do tego celu stworzyłem sobie już wątek: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11830 Pierwsze relacje razem ze zdjęciami już w ten weekend jak uruchomią oczywiście wyciągi...a wszystko na to wskazuje. W chwili obecnej pada śnieg, przybywa go ok 1 cm w ciągu 1,5h...wiem bo właśnie wróciłem z odśnieżania posesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Jak zgłosił ( doniósł ) Smiths. Ja ogarnę Ryto i Kokuszkę. Wierchomlę też mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keen Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Jacku, mogę donosić odnośnie: Polczakówka, Chełm, Siepraw-tam bywam często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pluszaki Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Moge donieść z Zawoji - Mosorny Groń ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Re Magura Małastowska,Jaworzyna Krynicka,Regetovka słowacka,często stacje bieszczadzkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Uprzejmie donoszę , że w Lesie Kabackim śniegu sporo:D i da się jeździć. Niestety źle przeliczyłem siły na zamiary i udało mi się zrobić mniej więcej połowę dystansu który normalnie biegałem z zeszłym sezonie. Oprócz tego zimno było jak jasna zaraza i po powrocie odmarzałem 30 minut w wannie z kuflem grzanego piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Ja mogę donosić co dzieje się na stokach ale wątpię żeby kogoś to interesowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawior_2008 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Witam, pewnie nie wielu to zainteresuje, ale widziałem dzisiaj na własne oczy jeżdżących na Górce Szczęśliwickiej. Co prawda kręcił tylko orczyk, ale i na niego byli chętni. Piszcie co w górach bo w weekend się melduje z nartami:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 (edytowane) Ja mogę donosić co dzieje się na stokach ale wątpię żeby kogoś to interesowało Zgadzam się Mogę donosić z okolic Bielska Białej. A jak już mamy donosić, to nawet dla każdego ośrodka przydałby się oddzielny dział, żeby sie syf nie robił Edytowane 2 Grudzień 2010 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marucha Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Służę na bieżąco informacjami z Karlikowa - taki kurort narciarski kawałek na południe od Sanoka:D. Dosyć często Ustrzyki Dolne - Laworta i Gromadzyń, rzadko Puławy k. Rymanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Hehehehehe a podobno trudno zwerbowac TW a tu prosze taka niespodzianka, normalnie chetnych od metra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek0020 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Ja moge donosic z Góry Kamińsk w Bełchatowie poniewaz mieszkam w poblizu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Cześć W tym roku w Warszawie już sporo zawodów się odbyło na matach więc teraz czas na śnieżne. Pogoda idealna, piekna zima. Wyciągi chodzą dla chętnych. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Tutaj donos z wczoraj z wisły i szczyrku: http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=113352&postcount=67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkacz88 Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Donoszę z Zakopanego jeździłem wczoraj na Nosalu. Temperatura -9, sporo miękkiego śniegu, nie było tłoczno. Niestety otwarta była tylko najkrótsza ( i najprostsza) trasa #2 http://nosal.pl/ tutaj znajdziecie więcej info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Donoszę ze Szczyrku i z Wisły 05.12 wzrost temp. z -10 do 0 w ciągu dosłownie godziny zaczął wiać mocny halny i nadal wieje. Plus jest taki że śnieg troszkę siadzie , zrobi się podkład i zwiąże się podłoże a od jutra zapowiadają opady na cały tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi