JC Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Co sądzicie o nowym image Svindala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Co sądzicie o nowym image Svindala? Może być. Ale ja w chłopakach nie gustuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 opoźniony z trendami jest swoją droga miałem wąsa 2 razy wiekszego w wakacje w usa:) ciekawe czy tak samo pro wyglądałęm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Bugi wyglądałeś na pewno srendy . No cóż każdy jest kowalem swego.... wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 zrobił się na "muszkietera":) , mnie to lotto , ale może paniom się podoba:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Mi przypomina inspektora Crouso z Różowej Pantery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Po co komuś włosy w tamtym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 no srendy srendy Moja mama jak mnie wtedy zobaczyłą powiedziała zebym to natychmiast zgolił :-D jak znajde foto to wam pokaże:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi