karlik Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 A o jakim ubezpieczeniu Ty tu do mnie rozmawiasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 A o jakim ubezpieczeniu Ty tu do mnie rozmawiasz???? Ubezpieczeniu narciarskim. Na Słowacji musisz mieć ubezpieczenie,bo inaczej za ewentualną akcję ratowniczą będziesz musiał zapłacić z własnej kieszeni. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Ubezpieczeniu narciarskim. Na Słowacji musisz mieć ubezpieczenie,bo inaczej za ewentualną akcję ratowniczą będziesz musiał zapłacić z własnej kieszeni. :eek: ale to się da załatwić na miejscu-na stoku?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Jedziesz na Korbielów przejeżdżasz granice i za granicą jak się kończy las jakiś 2 - 3 km masz drogę w prawo taką polną jest drogowskaz żeby skręcić w zasadzie to jest chyba pierwszy możliwy skręt po przekroczeniu granicy Potem dojedziesz do skrzyżowanie wśród domków jest ich tam dosłownie parę i na tym skrzyżowaniu w prawo a potem to już przed siebie aż się droga skończy ale kliknij co ma wpisać w navi-jakie miasto(Sihelne????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Żeby nie było zamieszania. Napisałem "jeździmy" w przenośni. Ja się tam nie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 ale to się da załatwić na miejscu-na stoku?. Nic mi o tym nie wiadomo,przynajmniej nie na Sihelnym. Może stali bywalcy coś napiszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Więc gdzie jutro w PL wykupie takowe ubezpiecznie-(po drodze z katowic) bo moze zostane na dłużej więc warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Więc gdzie jutro w PL wykupie takowe ubezpiecznie-(po drodze z katowic) bo moze zostane na dłużej więc warto. Możesz to zrobić nawet dziś przez internet,tylko musisz mieć coś na koncie,ewentualnie na karcie kredytowej.Jest tu gdzieś na Skionline link do ubezpieczyciela,musisz mieć tylko drukarkę. Może zaraz JC Cię naprowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Karlik w nawi wpisz korbielów a dalej tak jak ci napisałem nie jest trudno tam trafić a tu masz link do ubezpieczenia https://www.allianzdirect.pl/ubezpieczenia/ubezpieczenie-na-wyjazd/kalkultor-ubezpieczenia-na-wyjazd.html?gclid=CNil_8fs0KUCFcULfAodeWV1kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 (edytowane) wiec co za ubezpieczenie polecacie Edytowane 3 Grudzień 2010 przez karlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 wiec co za ubezpieczenie polecacie Kumpli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Ja bede na 100% ze znajomymi ale wybieramy sie dopiero kolo 13, wiec jesli ktos z forumowiczow bedzie moze sie gdzies spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Qrcze blade:mad: eh gdyby nie ta robota to bym se dzisiaj śmigał na tym Sihelnym ,że hej no ale jutro ................ Ps może ma ktoś info na temat Polhory - działa , nie działa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Rafał napisz jak tam na Rusinskim - o ile byles. JA zastanawiam sie nad jutrem. Moge byc wczesniej rano - jeszcze mi sie organizm nie przestawil w nasza strefe czasową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) Qrcze blade:mad: eh gdyby nie ta robota to bym se dzisiaj śmigał na tym Sihelnym ,że hej no ale jutro ................ Ps może ma ktoś info na temat Polhory - działa , nie działa ??? Polhora dzisiaj stała ja właśnie wróciłem z sihelnego ludzie dopisali:mad: trasa przygotowana, na 3+ kto był z samego rana to pojeździł, bo kolo 10-tej przyjechało tyle Słowaków, że aż ciemno na stoku się zrobiło na szczęście pogoda dziś tam była rewelacyjna jak wszędzie Pozdrawiam pare fotek http://www.skionline.pl/forum/album.php?albumid=178 Edytowane 4 Grudzień 2010 przez nurek1974 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Pomimo iż ostatnio byla lekka masakra na otwarcie sezonu jutro rano wybieram sie ze znajomymi do Sihelnego:D, jakby ktos sie tez tam wybieral to moze sie spotkamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djkoval Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Wyjazd Pomóżcie koledzy. Mam czas na narty od poniedziałku (13) do piątku (17). Gdzie proponujecie pojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Na Chopok. Czynna jest już większość tras, warunki są już całkiem niezłe. No i ceny jeszcze znośne (bo później, to już drogo będzie, a wcale niekoniecznie lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 Prosze przenieść ten wątek do "warunki czechy słowacja". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi