smiths23 Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 witam! Mam do sprzedania szybkie i dynamiczne narty http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2089&id_modelu=2650 Heada, Supershape Speed, długość 177cm, narty są z sezonu 07/08, stan ślizgów i krawędzi bardzo dobry, krawędzi jest jeszcze bardzo dużo i może komuś długo posłużyć. Sprzedaje ponieważ kupiłem długość 184cm:) Cena 500zł, szczegóły na PW. Zamieszczam tu mały opis mojego testu tych nart: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=10303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 A jakie tam masz wiązanko, ot tak porównuję do swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 30 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Freeflex 17:) także konkret:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakamasta Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 oferta jest aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 maciek teraz nartuje sobie w austri jak wroci to się odezwie- jutro mu smsa napisze to powiem Ci czy jest aktualna czy nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 oferta nadal aktualna, maciek za niedługo wraca więć napewno się odezwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 Freeflex 17:) także konkret:P Nooo, ja wziąłem 14, choć 17 dawali mi taniej. Ale na takie takie 17 to ja ciut za słabowity jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczek02 Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 jeżeli aktualne to jestem zinteresowany, wyslij mi na priv info jacekz@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi