mysiauek Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 A co Cię to dotknęło nic nie wspominałeś na forum że coś się stało?? Wspominałem... Orlik z fatalną nawierzchnią. Jeśli ktoś gra w piłkę to nie polecam orlików nawierzchnią inną od tartanu. Przykład to nawierzchnią z niby plastikową trawą zasypaną czarnym żwirkiem. Niestety... jestem kolejnym przykładem, że bardzo łatwo skręcić tam kostkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Czy ktos sie moze wybiera na Rohace w ta sobote? Ja bede na 100% i milo by bylo sie poznac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Nurku- weekend świąteczny na Rohaczach nieco odradzam, byłem kilka razy i zawsze tłum był koszmarny co w połączeniu z miękkim stokiem było dosyć dołujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Też dziś patrzyłęm na Rohace i gdyby nie ten ślub... Wspominałem... Orlik z fatalną nawierzchnią. Jeśli ktoś gra w piłkę to nie polecam orlików nawierzchnią inną od tartanu. Przykład to nawierzchnią z niby plastikową trawą zasypaną czarnym żwirkiem. Niestety... jestem kolejnym przykładem, że bardzo łatwo skręcić tam kostkę. Mysiek,kiedy przychodzi najlepszy czas na nartowanie,powinieneś unikać sportów urazowych.Widzisz,Robert Kubica pokusił się o start w rajdzie i też ma już po sezonie... :( Pozdrowionka i wracaj jak najszybciej do zdrowia!Żonka zapewne zadba,żebyś z formy nie wyszedł... PS.Okien też nie będziesz musiał myć,wieszać firanek czy trzepać... dywanów. Ani żadnych innych pierdół robić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Pozdrowionka i wracaj jak najszybciej do zdrowia!Żonka zapewne zadba,żebyś z formy nie wyszedł... PS.Okien też nie będziesz musiał myć,wieszać firanek czy trzepać... dywanów. Ani żadnych innych pierdół robić! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 14 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2011 Wspominałem... Orlik z fatalną nawierzchnią. Jeśli ktoś gra w piłkę to nie polecam orlików nawierzchnią inną od tartanu. Przykład to nawierzchnią z niby plastikową trawą zasypaną czarnym żwirkiem. Niestety... jestem kolejnym przykładem, że bardzo łatwo skręcić tam kostkę. Najwyraźniej umknęła mi ta informacja, wracaj szybko do zdrowia bo już niedługo nowy sezon Nurku- weekend świąteczny na Rohaczach nieco odradzam, byłem kilka razy i zawsze tłum był koszmarny co w połączeniu z miękkim stokiem było dosyć dołujące. Dzięki za ostrzeżenie po tym, co napisałeś przemyślę jeszcze tę decyzje Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 witam Rohace: ja jutro się wybieram tak na 10-tą będzie ktoś ? pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 ja bym chętnie , no ale niestety może to grozić rozpadem związku:o;) może coś z niedzielą pokombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 ja bym chętnie , no ale niestety może to grozić rozpadem związku:o;) może coś z niedzielą pokombinuję No ja jestem właśnie "na tym etapie", jadę rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 No ja jestem właśnie "na tym etapie", jadę rano etap kombinowania , czy rozpadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 Panowie, znam ten ból, mój ostatni wyjazd spontaniczny do Karyntii poprzedziło burzliwe kombinowanie a później to już wszystko zmierzało ku rozpadowi:D I wszystko z powodu głupich pięciu dni - i to niecałych pięciu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973 Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 mi również pozostała jedynie niedziela... oczywiście jeśli będzie warto:) Pozdrawiam Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 etap kombinowania , czy rozpadu ? Endrju, etap jazdy na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 tak na szybko jedno pyt. można tam w kasie kartą zapłacić -pytam bo jak byłem ostatnio to niestety nie sprawdziłem (2009r) pozdr.Torres P.S.- aktualnie kończę wypakowywać buty i narty z szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 tak na szybko jedno pyt. można tam w kasie kartą zapłacić -pytam bo jak byłem ostatnio to niestety nie sprawdziłem (2009r) zawsze płaciłem gotówką , więc kurcze po prostu nie wiem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 15 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2011 (edytowane) ok. najwyżej kupię jakieś euro w Korbielowie przed granicą pozdr.Torres P.S-a wybiera się tam ktoś jutro jeszcze ? start o 7:00 Edytowane 15 Kwiecień 2011 przez Torres P.S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 witam właśnie wróciłem ze Słowacji -konkretnie Rohace 10:00- meldujemy się na parkingu, samochodów nawet dosyć sporo. Przebieramy się i do kasy - karnet 4h- 15 euro + 3 euro kaucja - mozna płacić kartą VISA. Karnet całodniowy 18 euro. Pogoda super bezwietrznie, zachmurzenia z przejaśnieniami, warunki śniegowe super przy wjeździe na parking tak na oko 20-30 cm świeżego śniegu. Najlepsze jest to że cały sezon na sztucznym a tutaj na zakończenie prawdziwy śnieg. Niestety jak ktoś chce pojeździć po równym to musi być na 9:00 o 10-tej stok rozjechany (mnie to akurat nie przeszkadzało) Mimo przymrozku - poranne kwietniowe słońce sprawiło że o 10-tej jest b.miękko. Momentami wydawało mi się że jeżdżę po rozlanej śmietanie . Niestety nie zauważyłem nikogo ze skionline-tzn nikogo kto by był w ten sposób "oznakowany" Myślę że śniegu spokojnie starczy do Świąt ale w Święta faktycznie może tam być sporo ludzi. pozdr Torres znad kufla Staropramena P.S- jak mi coś odbije to jutro powtórka lub Chopok. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2011 Jadąc na Słowację dzisiaj przejeżdżałem przez Mosty u Jablunkova(Czechy) i jak by co to śnieg jeszcze jest, wyciągi już nie chodzą, ale jak by się ktoś chciał wytarzać w śniegu to tam jeszcze jest szansa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 witam właśnie wróciłem ze Słowacji -konkretnie Rohace 10:00- meldujemy się na parkingu, samochodów nawet dosyć sporo. Przebieramy się i do kasy - karnet 4h- 15 euro + 3 euro kaucja - mozna płacić kartą VISA. Karnet całodniowy 18 euro. Pogoda super bezwietrznie, zachmurzenia z przejaśnieniami, warunki śniegowe super przy wjeździe na parking tak na oko 20-30 cm świeżego śniegu. Najlepsze jest to że cały sezon na sztucznym a tutaj na zakończenie prawdziwy śnieg. Niestety jak ktoś chce pojeździć po równym to musi być na 9:00 o 10-tej stok rozjechany (mnie to akurat nie przeszkadzało) Mimo przymrozku - poranne kwietniowe słońce sprawiło że o 10-tej jest b.miękko. Momentami wydawało mi się że jeżdżę po rozlanej śmietanie . Niestety nie zauważyłem nikogo ze skionline-tzn nikogo kto by był w ten sposób "oznakowany" Myślę że śniegu spokojnie starczy do Świąt ale w Święta faktycznie może tam być sporo ludzi. pozdr Torres znad kufla Staropramena P.S- jak mi coś odbije to jutro powtórka lub Chopok. hejka, tez tam byłem (a może nie ?) : 1 "o 10-tej stok rozjechany (mnie to akurat nie przeszkadzało)" -to 20-tu narciarzy potrafi rozjechać rohace w 1 godzinę? 2 "poranne kwietniowe słońce sprawiło, że o 10-tej jest b.miękko. Momentami wydawało mi się, że jeżdżę po rozlanej śmietanie" -słońce to było przez jakieś 30 sekund , a temperatura nie skoczyła powyżej 2 stopni na dole zatem pozwól, że Ci wyjaśnię: 1 w trakcie paru poprzedzających dni miały miejsce opady śniegu, włącznie z 14.04. 2 pracownicy Tatrawest s.r.o. w swojej niewiedzy stok wyratrakowali bezpośrednio przed Twoim przybyciem, co skutkowało faktem, że śnieg był tylko pozornie ubity i mógł sprawiać niespodzianki nieszurającym. pzdr PS ja się wyjeździłem na maxia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 .... 1 w trakcie paru poprzedzających dni miały miejsce opady śniegu, włącznie z 14.04.... a ile tego śniegu tak "na oko":) tam spadło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 Chyba za niedługo powiemy, że na pocieszenie zamiast Kasprowego bez naśnieżania dali nam takie Rohace z naśnieżaniem:D Trochę tylko niżej te drugie ale za to warunki się trzymią http://www.rohace.sk/ski/spalena/spalena.php3 Jestem pełen podziwu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 a ile tego śniegu tak "na oko":) tam spadło ?tyle: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 tyle: o żesz... co za pokręcony sezon ,że dopiero w połowie kwietnia , kiedy już praktycznie po nartach , w górach normalny opad śniegu:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feist Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 o żesz... co za pokręcony sezon ,że dopiero w połowie kwietnia , kiedy już praktycznie po nartach , w górach normalny opad śniegu:confused: To miejmy nadzieje że to dobrze rokuje na przyszły sezon bo ostatnie dwa były słabo śnieżne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2011 o żesz...co za pokręcony sezon ,że dopiero w połowie kwietnia , kiedy już praktycznie po nartach , w górach normalny opad śniegu:confused:no to żeby załamać na maksa niektórych, daję foty stoku tak to wyglądało (dziś też): 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi