ROSSIGNOL Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 Rossi, ten w niebieskiej kurtce to Ty?... ...jak, Ty... Zamiast na nartach jeździć, to sobie fruwałeś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bublo Napisano 3 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2011 rohace dotarlam wlasnie do domu po krotkim, ale udanym nartowaniu na Rohacach milo poznac na zywo zakreconych zima ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2011 3 kwietnia 2011 - Špindlerův Mlýn Dzisiaj z racji obowiązków byłem w Szpindlerowym Młynie. .................. No to byliśmy razem, choć.... osobno Stacja będzie czynna jeszcze co najmniej dwa tygodnie. . Oby, Hromovka I zamknięta teraz, może trzymają na weekend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Ostatnio byłem na chopoku 4 dni. Ogólnie rewelacja, mało ludzi, dobrze przygotowane trasy, niektóre wytrzymują nawet do godz 15 w dobrym stanie. Typowie wiosenne nartowanie rano zmrożone nartostardy popołudniu słoneczko:) Aktualnie dostałem info że dzisiaj w nocy sypneło 5cm świeżego naturalnego śniegu:) Ogólnie polecam. ----------------------------- Udało mi się zgubić super skipass całosezonowy:( Ale chce pochwalić słowaków na podstawie zdjęcia paragonu z komórki wyrobili mi nowy w 10 minut za jedyne 5E + 2 E kaucji:) Szacun bo mogło się gorzej skończyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Widzicie to, co ja na Rohace śniegu coraz więcej i patrząc na prognozy tygodniowe będzie jeszcze lepiej:eek: a ja sezon w niedziele zakończyłem coś mi się wydaje, że będę musiał skorygować te postanowienia plusem jest to, że żonce mówiłem o zakończeniu sezonu 1 kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Mnie się szykuje wyjazd na SK w piątek, więc chyba po drodze wpadnę na kilka godzin do Rohacy. Popadało dzisiaj sporo śniegu w Tatrach, więc warunki całkiem dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Rohace no może i ja się zjawie, jeżeli praca pozwoli to w niedzielę może może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Witam. Kurcze ja już sezon zakończyłem, ale robicie takiego smaka że chyba się skuszę. W związku z tym mam parę pytań. Czy te wspomniane Rohace to to? http://www.holidayinfo.sk/sk-sk/winter/resorts/?id=330&vlift=1 Pytanie nr 2. Czy miejscowość docelowa to Zuberec? I pytanie nr 3. Jak tam najlepiej dojechać z Bytomia? Bo jest kilka alternatywnych połączeń. Co do pytania nr 3 to poprosił bym o info szczególnie Nurka1974 albo Aklima, bo wy przecież z Andrychowa a dla mnie to może być po drodze. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 Witam. Kurcze ja już sezon zakończyłem, ale robicie takiego smaka że chyba się skuszę. W związku z tym mam parę pytań. Czy te wspomniane Rohace to to? http://www.holidayinfo.sk/sk-sk/winter/resorts/?id=330&vlift=1 Pytanie nr 2. Czy miejscowość docelowa to Zuberec? I pytanie nr 3. Jak tam najlepiej dojechać z Bytomia? Bo jest kilka alternatywnych połączeń. Co do pytania nr 3 to poprosił bym o info szczególnie Nurka1974 albo Aklima, bo wy przecież z Andrychowa a dla mnie to może być po drodze. Pozdrawiam i z góry dziękuję. 1. tak to a tutaj http://www.tatrawest.sk/index.php?page=2 ich strona 2. tak Zuberec a w nim odbijasz w lewo i jeszcze z pare km do stacji 3. Bytom - Pszczyna - Bielsko - Żywiec - Korbielów - Namestovo - Zuberec trasa 175 km i chyba najbardziej optymalna do jazdy pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 o żesz :eek: zima wróciła a ja już żonie zakomunikowałem ,że sezon is closed:o no i co ja biedny mam teraz zrobić , co zrobić , co zrob....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 o żesz :eek: zima wróciła a ja już żonie zakomunikowałem ,że sezon is closed:o no i co ja biedny mam teraz zrobić , co zrobić , co zrob....... daliśmy ciała z tym kończeniem sezonu ale wiesz można by coś pomyśleć nad sobotą mam wolną spikniemy się gdzieś w żywcu i dalej jednym autkiem tak żeby nas żonki nie …………. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 o żesz :eek: zima wróciła a ja już żonie zakomunikowałem ,że sezon is closed:o no i co ja biedny mam teraz zrobić , co zrobić , co zrob....... Ja przed chwilą zadzwoniłem do żonki do pracy, szybko powiedziałem o planowanym wyjeździe i błyskawicznie odłożyłem słuchawkę. Teraz spokojnie w pracy żonka informację przetrawi no i zobaczymy:D:D:D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 o żesz :eek: zima wróciła a ja już żonie zakomunikowałem ,że sezon is closed:o no i co ja biedny mam teraz zrobić , co zrobić , co zrob....... daliśmy ciała z tym kończeniem sezonu ale wiesz można by coś pomyśleć nad sobotą mam wolną spikniemy się gdzieś w żywcu i dalej jednym autkiem tak żeby nas żonki nie …………. :D No i co tam? Jakie plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 No i co tam? Jakie plany? ja na razie czekam do piątku , a potem zacznę myśleć intensywnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2011 ja swój sezon zakończyłem w ten weekend na Tatrzańśkiej łomnicy ale z tego co pokazujecie to może także chyba zrewiduje swoje plany i podskoczę sobie powyginać śmiało ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Oj Panowie żonie to się zawsze mówi chyba... niewiem... zobaczymy... A wy od razu z grubej rury, ja dopiero co z chopoka wróciłem a już wybieram się znowu, bo ostatnio "chyba" kończyłem sezon:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 info ze strony Rohace Centrum narciarskie Rohacze będzie działać non-stop do 10.04.2011. Będzie działać na weekend 15-17/04 i podczas Wielkanocy. Działalności zależeć będzie od warunków śniegowych. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Nie zdziwię się,jak oni tam pociągną do weekendu majowego. Coś czuję,że w przyszłym roku zawitam tam wielokrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2011 Sudety topnieją w oczach, a otwartych ośrodków zostało jak na lekarstwo niestety Choć tam gdzie da się jeździć da się całkiem przyzwoicie jeszcze (dziś Szpindlerov Mlyn). Co prawda idzie niby jakieś lekkie ochłodzenie, ale obawiam się, że ten weekend może być ostatnim. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) Jańskie Łaźnie - nieczynne - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 Cześć Pojechałem dzisiaj do Jańskich Łaźni niestety ośrodek już nie kręci. Śniegu pod koleją nie ma, więc nie ruszą już nawet w sobotę. Z Jańskich ruszyłem do Peca ale na darmo. Przed Pec-em zatrzymali mnie celnicy przy okazji kontroli zapytałem o warunki. Powiedzieli że szkoda jechać. Podjechałem tylko pod parkingi bo nigdy tam nie byłem. Pustki więc zawróciłem do domu. Po drodze na Zieleniec. Po mimo zapewnień na stronie internetowej że kręcą 3 wyciągi ośrodek jest zamknięty. Już na pewno nie ruszy. Nie ma szans. No ale co się przejechaleś to Twoje. Głowa do góry. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 W szpindlu chyba jeszcze coś działa i wygląda na to że w harrachowie można jeszcze pojeżdzić miałeś Rossi uderzyć na harrachow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 7 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) - - - - - - - Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi