Roobs Napisano 21 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2010 Byłem wczoraj w Szklarskiej ....Lola_" tz pierwszą część pod wyciągiem ,ogólnie panująca "papka" i "niespodzianki" skierowały mnie na Fis_miękko ale praktycznie bez łączek i kamieni jak będzie dziś w niedzielę na pewno nie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maka11 Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 nigdzie nie widzialem takich kolejek jak na wyciag na szrenice ale to ma sie zmienic, sa juz umowy na modernizacje czy budowe nowego wyciagu kanapowego w szkalrskiej, a po tym co znam ze śnieżnicy czy harrahova to na 4-6osobowych kanapach kolejek praktycznie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 28 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Wczoraj zrobione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Polska - warunki narciarskie 2010/2011 Tu wpisujemy informacje dotyczące warunków narciarskich w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Harenda Rusza kawałek Harendy,na razie tylko dla klubów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Wątek zamknięty, więc odpowiadam tutaj Oj, Asiu...Asiu... Musisz poczytać trochę moich postów wstecz żeby poznać moje sarkazmy(potrzebne - a jak że) Zapamiętam i przy następnym razie założę odpowiednie okulary przyznam, że być może moja wina - rzadko tutaj bywam... jakoś tak wyszło. Widzisz Skrzyczne to ja znam i pamiętam jeszcze jak było tam krzesełko 1 os - wiesz w ogóle o czymś takim? Niestety jestem narciarzem dopiero od 3 lat (nad czym bardzo ubolewam) i wcześniej Szczyrk mnie średnio interesował A wiesz, różnie bywa - narciarze czasem omijają ten nasz lokalny kurort. Osobiście ostatnio spotkałam na szkoleniu namiętną narciarkę z Lublina, która w życiu nie była w "naszym" Szczyrku. Jak widać można nie znać sytuacji Mój błąd, że nie zerknęłam skąd jesteś A napisałem tak ponieważ jestem głęboko zdumiony jak można mieć pomysł żeby nazwać kanapą tą kupę złomu co tam stoi, w moim mniemaniu to mało które urządzenie w Alpach można nazwać kanapą, takowych jest niewiele, bo żeby nazwać wyciąg krzesełkowy kanapą to nie wystarczy żeby był wyprzęgany, zakrywany czaszą, z miękkimi tapicerowanymi siedziskami, muszą być jeszcze siedziska podgrzewane i to dopiero godzi się nazwać kanapą To już szczyt komfortu - u nas raczej nie doczekamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 To już szczyt komfortu - u nas raczej nie doczekamy się Zieleniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawior_2008 Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Ale teraz Pan S.... się tłumaczy za ten wyciąg. Szkoda, że w Polsce tylko w taki sposób można zrobić coś dla narciarzy na europejskim poziomie. Ale to już odręny wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Stac, stoi, raczej nie wykopią, także dupkę podgrzać można wedle uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Stac, stoi, raczej nie wykopią, także dupkę podgrzać można wedle uznania Podobno szkodliwe na libido:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Podobno szkodliwe na libido:D:D:D Przegrzanie tak, podgrzanie nie powinno, to łaźnia turecka A Tobie zamrażanie libido podnosi :eek:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 A Biały Krzyż jak w końcu? Działa już cały ? heh "cały" jak to brzmi jakby nie wiadomo ile tego tam było... no ale z braku stoków w pobliżu chcę się jutro tam wybrać popełnić pierwsze cięcia krawędziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Poto natura to na zewnątrz ..................... itd ale to na innym forum:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 Może Jurgow coś odpali na Sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 (edytowane) Zieleniec :eek: Ale to dla nas za daleko na wypady Zresztą bez podgrzewania daję radę Edytowane 1 Grudzień 2010 przez asiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Początek sezonu narciarskiego!!! Wpisany przez Redaktor poniedziałek, 29 listopada 2010 12:40 Miło nam zaprosić wszystkich amatorów białego szaleństwa w piątek 03.12.2010 r. w godz. 9.00 - 22.00. Do Państwa dyspozycji czynne będą dwie koleje nr 11 i 7 - PRZEJAZDY GRATIS!!! Aby rozpoczynający się sezon narciarski był udany nie może Państwa zabraknąć. OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWASmile Poprawiony: wtorek, 30 listopada 2010 09:09 http://www.bialkatatrzanska.pl/index.php/pl/witamy/aktualnosci/202-pocztek-sezonu-narciarskiego.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 w Szczyrku aktualnie śnieżyca i mocny wiatr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 w Szczyrku aktualnie śnieżyca i mocny wiatr yeeeeaaahhh!!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 w Szczyrku aktualnie śnieżyca i mocny wiatr ...i w związku z tym śnieg będzie zalegał wszędzie tylko nie na trasach zjazdowych. Cieszyć się i tak nie ma z czego. Musiałoby spaść więcej niż 1 metr i chłopakom z COSu musiałoby się chcieć odpalić ratraki i zagęszczać i zagęszczać i zagęszczać,.......aż do znudzenia. Natomiast dla tych gdzie naśnieżają z armat to "woda na młyn" ,oba gatunki śniegu będą się pięknie wiązały i wiatr sobie może hulać. A warstwa na trasie będzie rosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Nie no normalnie wstyd, wszystko stoi jeszcze a tu niespodzianka:) http://www.dsd.pl/index.php?p=new&id=128&idg=&action=show Zapraszam do Mojego pięknego miasta węgla i stali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 ...i w związku z tym śnieg będzie zalegał wszędzie tylko nie na trasach zjazdowych. Cieszyć się i tak nie ma z czego. Musiałoby spaść więcej niż 1 metr i chłopakom z COSu musiałoby się chcieć odpalić ratraki i zagęszczać i zagęszczać i zagęszczać,.......aż do znudzenia. Natomiast dla tych gdzie naśnieżają z armat to "woda na młyn" ,oba gatunki śniegu będą się pięknie wiązały i wiatr sobie może hulać. A warstwa na trasie będzie rosła. Zaraz zaraz na tej kamerce http://www.gat.pl/kamery/kamera1_szczyrk.htm widzę pracujące armatki i ratraki:eek::eek: Czy to fatamorgana spowodowana nagłym spadkiem temp. czy sprytnie podstawiony obraz z zeszłego sezonu przez administratora strony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Żar - pierwszy dzień jeździmy za darmo! Niestety prawdopodobnie tylko przy orczyku na górze,ale zawsze coś. Choć po zapowiadanych opadach może uruchomią całość? Fajne jest też to,z mojego punktu widzenia,że ten pierwszy dzień to sobota,a nie piątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 W Bielsku syyypie i to równo! Nawet bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Pojade wieczorem obadac Wisłe i Szczyrk. Musze na własne oczy sprawdzić jak to wszystko wygląda.. żeby nie było rozczarowania w weekend jak już z nartami się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2010 Cześć, witam wszystkich. Istebna, nowy skatepark (ciekawe co zmienią). "Kanion" to chyba chodzi o ten kawałek na górze (ten wąski trakt w lasku) służący tzw. jazdy bokiem a Soszów 4 grudnia rusza. Nadciąga wielkie szusowanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi