Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Polska - warunki narciarskie 2010/2011

Roobs

Rekomendowane odpowiedzi

Fajnie by było gdyby trochę narciarzy jutro ruszyło na stoki. Bo zamkną stoki....

Rosi, a Ty to już wróciłeś z tych nart/ czy jesteś jeszcze?

Byłem wczoraj w Poznaniu, miałem cały wieczór wolny, no ale twój Tel. oczywiście to tajemnica:rolleyes:, no albo jeszcze nie zdążyłeś wpisać, co mnie akurat nie dziwi:D

SB jestem codziennie na stoku aż do końca sezonu. Relacje są w tym wątku i w czeskim.

Mam nadzieję jeszcze na miesiąc jazdy. Warunki są bardzo dobre a ceny super.

Potem plecak i na nogach będę szukał śniegu.

Poznań to nie jest dobre miejsce na spotkanie, najlepiej na stoku bo tam łatwiej przełamać pierwsze lody. :)

Bezrobotni to mają klawe życie:D

Pierwsze lody powiadasz...:P

Wiesz są osoby na tym forum które uważają że jesteś kobietą:eek:, do tej pory przekonywałem je że raczej nie jesteś kobietą, no ale teraz zaczynam się wahać heiss.gif

ps. gdzie się wpisuje telefon?

W profilu, nie bój się prawie nikt go nie widzi;), a może okazać się pomocny. Załóżmy że ktoś szuka kontaktu z Tobą pilnie a nie ma Cię na forum, ja czy Bończa piszemy lub dzwonimy do Ciebie z zapytaniem czy tej osobie życzysz sobie udostępnić Twój numer tel. czy nie, jak jest Twoja zgoda na to to go kanałami prywatnymi udostępnimy, jak nie ma zgody to oczywiście nie.

Andy a tak na Ciebie liczyłem jak oglądałeś tą relację na żywo :

A ty już narty zawoskowałeś ? Szkoda.

Z drugiej strony w Lutym przy długich kolejkach do wyciągu na pewno Twoją absencją bym się nie zmartwił :D (żart)

.

Ano zawoskowałem bo nie chcą już ze mną jeździć i twierdzą, że sezon zakończyli. Samemu jechać smutno jakoś.Tzn. starszy syn pojechałby, ale kuruje się biedak.

I tak się łamię czy w sobotę wieczorem nie zdjąć wosku cykliną na niedzielę.

No to ciekawie, gdyż na Podkarpaciu sypie.

No ale warunków do tej "właściwej" jazdy to tutaj nie ma:o.

Właśnie lunęło... :o

Ravick,nie masz ochoty jutro wpaść do Zawoi? :)

Tak przy okazji,jeśli ktoś szuka aktualnego obrazu z kamerki(PKL nie zawsze aktualizuję):

http://www.zawoja-ski.pl/index.php/kamery-online

:rolleyes:

Właśnie lunęło... :o

Ravick,nie masz ochoty jutro wpaść do Zawoi? :)

Tak przy okazji,jeśli ktoś szuka aktualnego obrazu z kamerki(PKL nie zawsze aktualizuję):

http://www.zawoja-ski.pl/index.php/kamery-online

:rolleyes:

Dawałem juz ten link gdzieś.

A pamiętam, że wtedy przez miesiąc był tak piękny obrazek, że zmuszał wręcz do przyjazdu... Jakby ktoś nie spojrzał na datę to mógłby być zaskoczony.

Toś mi wbił klina... ;) Jak coś,to dam znać,ale przede wszystkim z góry dzięki! :o Jest jeszcze problem z ubezpieczeniem i m.in. temu raczej pozostanę przy Zawoi. :o

Czekam,co jeszcze Mysiek napisze :)

A tak na upartego to z Zawoi też możemy cię zwinąć jest tylko parę km różnicy oczywiście dla nas bo ty masz ciut dalej