adimaka11 Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Jutro rusza wyciąg klepki w wiśle http://www.klepki.wisla.pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Jutro rusza Andaluzja w Międzybrodziu Bialskim. Dobry stok dla początkujących. http://www.pilsko.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 ... Nic nie piszecie o stożku, a oni potrafią naprawdę nieźle przygotować trasy na rozpoczęcie sezonu. :eek: Ja mam inne doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 To są ceny na ten sezon. W takim razie nie podnieśli cen na stronie to trochę nieczytelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Jutro rusza Andaluzja w Międzybrodziu Bialskim. Dobry stok dla początkujących. http://www.pilsko.pl/ ciekawe czy wymienili na dużym orczyku te prehistoryczne talerzyki w zeszły sezon po 5 przejazdach już tyłka nie czułem bardziej męczył ten wyjazd w górę niż jeżdżenie na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Rusin Ski cały weekend za darmo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Dzięki za podpowiedz, jak mogłem o Rusinie zapomnieć. Jutro w takim razie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Dzięki za podpowiedz, jak mogłem o Rusinie zapomnieć. Jutro w takim razie tam Gratis tylko od 9-12 http://www.rusin-ski.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Gratis tylko od 9-12 http://www.rusin-ski.pl/ To wystarczy, za cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 (edytowane) Gat;Pilsko startuję jutro!Niestety tylko jedna trasa na dole: http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_miejscowosci=8 Edytowane 3 Grudzień 2010 przez JC zmiana odnośnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Strona Pracicy wreszcie odświeżona: SKI Centrum Pracica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Na Nowej Osadzie zmienił się cennik : http://www.nowaosada.pl/9,cennik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matiash Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Sypie Ważne, że sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Na Nowej Osadzie zmienił się cennik : http://www.nowaosada.pl/9,cennik.html Czyli całodzienny pobyt 4 os rodziny na stoku będzie kosztował 480 zł:eek: Przynajmniej człowiek nie ma złudzeń co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Czyli całodzienny pobyt 4 os rodziny na stoku będzie kosztował 480 zł:eek: Przynajmniej człowiek nie ma złudzeń co robić I jak to w naszych ośrodkach są zniżki dla dzieci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 Bez komentarza... Jeszcze nie widziałem ośrodka, który taką samą kasę za dzieci jak za dorosłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dingher Napisano 3 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2010 wybieram sie ze szwagrem w niedziele do soszowa... niech nam przez sobote zgeszcza troche snieg bo szkoda mi nowych deseczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 wybieram sie ze szwagrem w niedziele do soszowa... niech nam przez sobote zgeszcza troche snieg bo szkoda mi nowych deseczek Chyba też się wybiorę. Jeszcze nigdy na nartach tam nie byłem. Kiedyś musi być ten pierwszy raz. :p A teraz info dla tych co mnie nie znają: Żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Żar - w niedzielę otwarta główna trasa - może! Żar - planowane otwarcie trasy głównej niedziela 05.12.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dingher Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 huraaa soszów ruszył... jutro tam bede prosze dzisiaj o info z panujących warunków na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) Kamerka na Pracicy wreszcie odpalona: Kamera ze stoku Jak widać sporo płotków na stoku. Inne info: W Rzykach tak jak mówiono dalej nie działa i w tym sezonie raczej nie będzie działał wyciąg krzesełkowy. Żar ostro śnieży dół. Edytowane 4 Grudzień 2010 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) W Rzykach stanął wyciąg na kamerce widać ludzi chodzących po stoku i desperatów ciągnących "własnonożnie" na górę. EDIT: W Rzykach przybywa ludzi. Wielu ostro wymachuje rękami wyrażając swoje zdenerwowanie Wyciąg ciągle stoi, dlatego radzę się powstrzymać od wycieczki tam. Ja się cieszę, że dziś tam nie pojechałem, bo bym się załamał już na początku sezonu Edytowane 4 Grudzień 2010 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 (edytowane) Sezon rozpoczęty! :)Ostatecznie zdecydowałem się na Nową Osadę.Pobudka o 6.00 :eek: ,szybkie gramolenie się i w trasę.Temperatura -15st.,"fullwypasówka" na Cieszyn czarna,można było cisnąć grubo ponad stówę.Trasa na Wisłę już gorzej;pierwszy standard-biały. Mimo to stówę dało się cisnąć.Tylko niestety sporo ludków wlecze się jak... wadżajny.Jeszcze na koniec ten podjazd na parking... zamiast mocno posypać żużlem,to lali solanką i zrobili z tego breje. Kupiłem karnet na 2 godz.-35zł :eek: ,nie było żadnej promocji,nawet choćby godzinki za darmo czy obniżki cen karnetów na ten dzień. :(Na szczęście rano bardzo mało ludzi i jazda na bieżąco.Trasa przygotowana,ale nie za dobrze to wyglądało,dałbym im najwyżej szkolną "3".Sporo uskoków,jakiś kalafiorów,czy całe połacie dużych grudek lodowych.Już na samym początku widać też było nieliczne,ale jednak,minerały!(zd.1)Widać,że jeszcze tego śniegu mało.Po dwóch godzinach stok jeszcze nie wyglądał tragicznie,ale,głównie po bokach,sporo minerałów,do tego zaczęło dojeżdżać sporo narciarzy.Kiedy zjechałem ostatni raz,kolejka zrobiła się znaczna(zd.2 i 3),czas więc się ewakuować! :pTrasa rzeczywiście poszerzona i chyba w przyszłości zrobią drugą,bo daleko poszli z wycinką! (zd.4 i 5)Teraz jednak czynna jest ledwie jej połowa. Edytowane 4 Grudzień 2010 przez johnny_narciarz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Rusin Ski Mysiek pytasz, jak było? Standard, po prostu bardzo fajnie, jak zawsze na Rusinie. Ludzi nie za duzo, slonce, mrozik, przyjemna karczma. Trasa czynną w połowie szerokości, ale spoko da się pojeździć. Do 12 bezpłatnie. Fotki w podpisie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzejot Napisano 4 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2010 Skrzyczne Wróciłem właśnie z tej górki-ratrakiem przejechana tylko zielona. reeszta to tylko kamienie. w skali 0-10 dam 1 za warunki. jeżeli jutro ma ktoś zamiar tam jechać to Skrzyczne odradzam... ciekawe jak na górniczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi