Slash0r Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Na ten sezon, to na kurtkę mam szlaban, też nabyłem tam gdzie Ty. Noo, chyba że coś w Fr dadzą za darmo. Ta Twoja to softshell, czy jakieś inne ustrojstwo? Nie wygląda to na softshell. Ale w błękitnym mu ładnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) [------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) Gore-tex bez ocieplenia ale z wstawkami z gęsiego puchu. Firma Burton. Córka jeździ w podobnej i w idealnie tym samym kolorze oraz na Rosołach 9X, które mi buchneła i nie chce oddać. Edytowane 22 Marzec 2011 przez mareknot uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Narty faktycznie do "baletowania":D ale kurtka miodzio odlotowa. Polecam. . A kask gdzie Głowę chcesz stłuc? Głowę albo jakąś niezabezpieczoną instalację do naśnieżania (patrz wypadek śmiertelny z tego roku w Czarnej Górze)? No a gdybyś wypadł z trasy, no to drzewo też mógłbyś stłuc...a wtedy co? Ekolodzy, więzienie...itd :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) 23 marca 2011 Trasa Sudecka. ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb-tom Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 siemanko słuchajcie śmigał ktos ostatnio w białce tatrzańskiej jak ze śniegiem realnie wygląda,w przyszłym tygodniu warto jeszcze jechać czy może macie jakieś lepsze propozycje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 (edytowane) Czarna Góra Sienna dnia 24.03.2011. C------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Rossi...mocny masz ten koniec Sezonu - nie ma co pozazdrościć tylko Moje, świętokrzyskie okolice już dawno niestety "pozamiatane"...w zeszłym roku było zupełnie inaczej Dzięki za codzienne Relacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb-tom Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 to co byś chlopie polecał na przyszly tydzień jeszcze:)?? ma sie ocieplić na konic przyszłego tyg przynajmniej tak pogody mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb-tom Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 wiesz noja sie licze z tym że bedzie trzeba gdzieś pojechać szukam czegoś na 4 dni.... to może ktos inny sie wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 http://www.slowackie.pl/osrodek-narciarski/zverovka-spalena.html jak na razie śnieg jest noclegi bez problemu w Zubercu lub Habovce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Jeżeli ktoś będzie dzisiaj na Cieńkowie lub Nowej Osadzie to dajcie znać bo chcę jeszcze jutro pojechać i zamknąć sezon. Zagroń już chyba stoi bo kamerka pokazuje definitywny The End ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Jutro RusinSki, anybody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t_c Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 nowa osada właśnie wróciłem z nowej osady, warunki jak to przy +6 st, trasa dobrze wyratrakowana, jeździło się całkiem fajnie, może dlatego że było ok 10 ludzi na stoku... jutro ma padać deszcz, w niedziele za to rano przymrozek, to pewnie będzie lepiej...mam jakies zdjecie z komórki, ale 19kb max rozmiar załacznika to lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 http://powiatzywiec.pl/index.php/beskidy/warunki-narciarskie/872-to-juz-koniec-sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Wczorajsze popołudnie i wieczór spędziłem na Nowej Osadzie. Na stoku zaledwie kilku narciarzy, trasa była już dosyć mocno rozjeżdżona, śnieg bardzo mokry i ciężki (trudno zresztą spodziewać się innego przy takiej temperaturze:)) ale o dziwo dla tych kilku osób wyjechał na stok ratrak i jazda za rtrakiem - pomimo tej kaszy - była już całkiem fajna. Dla mnie to już było raczej zakończenie sezonu... No chyba, że trafi się jednak coś niespodziwanego w kwietniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 (edytowane) Jutro RusinSki, anybody? Mysiek,jutro ma być dupiata pogoda. Ja tak nieśmiało planuję Zawoję na niedzielę,bo w nocy ma być przymrozek,a rano słoneeeeeczko! Poza tym dawno tam nie byłem. PS.Ciągle uważnie śledzę szczegółowe prognozy pogody. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Trochu info: W niedzielę w SzCyrku na Solisku można będzie pojeździć gratis od 14.00 - 16.30. Katowicka trójka podaje,że w weekend mają też być promocyjne karnety: całodniowy za 33zł. Też w ten weekend Czyrna-Solisko kończy sezon - przynajmniej się nie oszukują... Edytowane 25 Marzec 2011 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 (edytowane) A może by tak Rohace w niedziele wstępnie z Aklimem planujemy taki wypad może ktoś by się przyłączył Edytowane 25 Marzec 2011 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 A może by tak Rohace w niedziele wstępnie z Aklimem planujemy taki wypad może ktoś by się przyłączył Mnie trochu zasięg ogranicza ,już Zawoja trochę daleko,ale tam nie byłe od dwóch lat i tak mnie ciągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 ratrakowanie w Nowej Osadzie - transmisja Zamiast oglądać nędzę na boisku w wykonaniu naszych piłkarzy oglądam bezpośrednią transmisję z ratrakowania w Nowej Osadzie, słucham listy Trójki i popijam ciepłą herbatę z cytryną... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Mysiek,jutro ma być dupiata pogoda. Ja tak nieśmiało planuję Zawoję na niedzielę,bo w nocy ma być przymrozek,a rano słoneeeeeczko! Poza tym dawno tam nie byłem. Rzeczywiście chyba jutro trzeba sobie dać spokój - pomyślimy jutro o niedzieli w Zawoi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi