seb-tom Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 witam słuchajcie mam takie pytanko czy jest jeszcze szansa żeby w terminie 31.03-03.04 pojechać gdzieś do naszego pięknego kraju na nartki:)??ewentualnie gdzieś blisko u sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Zerknij tutaj:http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_kraju=1. Informacja jest jak najbardziej, aktualna. Wyrywkowo sprawdziłem parę ośrodków, które skończyły jazdę na weekendzie i na tej stronce masz wszystko "up 2 date", nie musząc się telepać po różnych www. Podhale i Tatry to moja propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Mosorny Groń Tam pięknie jest! Pierwszy raz tam byłem i bardzo mi się podoba. Cisza, spokój, koguty pieją, ludzie rolę uprawiają dookoła, a środkiem pas białego sztruksu, dobrze przygotowanego (dobry) i dość długa trasa, jak na polskie warunki. Ludzi sztuk 10 Parę fotek wstawię do galerii. Można zwiedzić niedaleką Zubrzycę, a w niej Muzeum Etnograficzne - piękne i ciekawe eksponaty. Dzisiaj dodatkowo była tam Wystawa Malarstwa i Instalacja Czyściec, której autorem jest Andrzej Dziubek leader i vocal zespołu DePress. Miszka ci on w Jabłonce na Orawie. To w zasadzie był cel mojej podróży dzisiaj w te rejony. Wystawa jest MOCNA! Jak gra DePress dla przypomnienia obecnych klimatów, które lubię: [YOUTUBE]6B9I3nzi0Fo[/YOUTUBE] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb-tom Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 dzieki wielkie i czekam może jeszcze sie ktoś wypowie mi niestety wyjazd nie wypalił do włoch i trzeba sie ratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 (edytowane) Rozumiem, że z początkiem sezonu wędkarskiego nie wiąże się początek sezonu ogórkowego na naszym forum:D Postaram się jak najczęściej zaglądać i... trochę po nudzić o rybach. witam słuchajcie mam takie pytanko czy jest jeszcze szansa żeby w terminie 31.03-03.04 pojechać gdzieś do naszego pięknego kraju na nartki:)??ewentualnie gdzieś blisko u sąsiadów. Trudno przewidzieć czy będą wtedy jeszcze gdzieś warunki,tym bardziej,że ma być ciepło!Ale jest duża szansa,że dotrwają: -Nowa Osada -Wisła Soszów -Wisła Cieńków Może jeszcze,choć raczej nie z dobrymi warunkami,Wisła Stożek Co poza tym? Może dotrwają Góra Żar w Międzybrodziu Bialskim i Mosorny Groń w Zawoi,ale daje max 50% szans. Jest spora szansa,że będzie można pojeździć w Szczyrku w gatowskim ośrodku na Golgocie i może jeszcze na jakiejś innej trasie w rejonie Soliska i Suchego. Mało prawdopodobne,ale nie niemożliwe,że dotrwa Czantoria w Ustroniu. To tyle jeśli chodzi o Beskidy. Na Podhalu na pewno będzie działać Białka Tatrzańska,może jeszcze Rusin Ski czy Jurgów.Na pewno będzie coś działać w Zakopanym,może Szymoszkowa lub Harenda. Jednak tamte rejony znam słabiej,więc może ktoś więcej napiszę. Śledź prognozy pogody i powyższe linki,a na pewno znajdziesz coś dla siebie. Edytowane 21 Marzec 2011 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Tam pięknie jest! Pierwszy raz tam byłem i bardzo mi się podoba. Cisza, spokój, koguty pieją, ludzie rolę uprawiają dookoła, a środkiem pas białego sztruksu, dobrze przygotowanego (dobry) i dość długa trasa, jak na polskie warunki. Ludzi sztuk 10 Pisałam wielokrotnie..ze stok nie zawodzi, ciesze sie ze Ci sie podobało:) pusto to tam zawsze jest, tak jakby ludzie nie wiedzili ze Zawoja ma tez stok i to całkiem fajny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Ja byłem w sobotę na Łomnicy i w Strebskim Plesie. Warunki dobre i na pewno w przyszłym tygodniu jeszcze będzie można tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Pisałam wielokrotnie..ze stok nie zawodzi, ciesze sie ze Ci sie podobało:) pusto to tam zawsze jest, tak jakby ludzie nie wiedzili ze Zawoja ma tez stok i to całkiem fajny:) No rozglądałem się za Tobą, ale dziewczyny były dwie i żadna nie blond Ja myślę, że ludziska są za wygodne i boją się trochę trudności. Dzisiaj zaobserwowałem, jak kilka aut z nartami podjechało, popatrzyło na ścianę i odjechało. Ale kto ich tam wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 No rozglądałem się za Tobą, ale dziewczyny były dwie i żadna nie blond Ja myślę, że ludziska są za wygodne i boją się trochę trudności. Dzisiaj zaobserwowałem, jak kilka aut z nartami podjechało, popatrzyło na ścianę i odjechało. Ale kto ich tam wie? ale ten stok wcale nie jest trudny...wiadomo ze z drogi to tak jak Nosal mnie kiedys napawał strachem dzis to tylko stok a tak na marginesie;) ja nie jestem blondynką tylko brunetką i nigdy własów blond miec nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 a tak na marginesie;) ja nie jestem blondynką tylko brunetką i nigdy własów blond miec nie bede trudno P.S. na fotce się wydaje, że jesteś blond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 trudno P.S. na fotce się wydaje, że jesteś blond To słońce we włosach:D Jak się przypatrzysz to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 (edytowane) [------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinox Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Nowa Osada Witam, rano nie dało rady ale pojechałem praktycznie na sam koniec dnia..... w sumie to byłem przedostatni ....został tylko goprowiec Stok, czasy swietnosci juz raczej miał za sobą... cos w rodzaju grubego firnu z bułą lodu pod spodem... ale frajda była Jutro będe o 8.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seb-tom Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 a ja dzisiaj nie wytrzymałem wybrałem się do warszawki na tzw górkę szczęśliwicką i sobie pośmigałem niestety godzinkę tylko ale zawsze coś...lepsze to niż nic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) Spojrzałem co tam na Pilsku słychać,bo ciągle podają,że są jeszcze dobre warunki :eek: - jakbym ostatnio tam nie był... Pilsko - Hala Miziowa 30cm,warunki dobre: Kopiec - Hala Miziowa 10-50cm,warunki dotateczne: Solisko - Kamienna 10-40,warunki dobre/dostateczne: :eek: Reszty na szczęście nie widać... Edytowane 22 Marzec 2011 przez johnny_narciarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 eee tam Johnny , czepiasz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 fajna masakra:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinox Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Cieńków .... Korzystając z wolnego wybrałem się rano na Cieńków...... Generalnie jeszcze może do 9.30 dało się cos pojezdzić ... później tylko "kasza" pod nartami i gruz powoli wyłażacy spod śniegu ... sorry "kaszy" Na zwężeniach już mega przetracia i podejrzewam że góra już dziś bedzie ściągnięta do zera... Jeżeli miłabym wybierać wolałbym Nową Osadę ...no ale już nie będe bo narty grzecznie czekają do nowego sezonu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) Czarna Góra Sienna 22 marca 2011 ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Echhhh, takiemu to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeromer Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Poznałem w tym sezonie ten stok i powiem, ze tam można nieźle ponartować, szkoda że nie mają szybkiej 4 na szczyt. Rossi ale ten nartki to nie za długie sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) Rossi, dzięki za info. W przyszłym roku, tak jak pisałem sie w tamtym kierunku wybiorę na turystykę i pozwiedzać. A propo nart, to do baletu narcioszki i nowa kurteczka, prawda? Edytowane 22 Marzec 2011 przez mareknot uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 (edytowane) [------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Narty faktycznie do "baletowania":D ale kurtka miodzio odlotowa. Polecam. . Na ten sezon, to na kurtkę mam szlaban, też nabyłem tam gdzie Ty. Noo, chyba że coś w Fr dadzą za darmo. Ta Twoja to softshell, czy jakieś inne ustrojstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi